Gå til sidens indhold

Individuel coaching

Få hjælp til at finde frem til dine mål og ønsker.

Tilbud via KMP+

Gennem DDDs samarbejdspartner Karriere+navigation har du mulighed for at arbejde sammen med en professionel og erfaren karrierecoach, der sammen med dig finder frem til dine mål og ønsker.

Din karrierecoach vil gennem en række samtaler sørge for, at du kommer helt til bunds i dine karrieredrømme og karriereønsker. I vil arbejde med flere af de redskaber, som er på Karriere+navigation - herunder SWOT-analysen, livslinjen, netværksanalysen eller hvad du og din karrierecoach bliver enige om, er mest relevant for netop dig.

Samtalerne bliver planlagt, så de passer præcis ind i din kalender og kan både være fysiske såvel som møder via telefon eller internet (skype).

Karrierecoachingen tilbydes til en særlig rabatpris, når du er medlem af DDD.

Vil du gerne kontaktes for nærmere information?

Er du interesseret i at høre mere om karrierecoaching og om det kunne være noget for dig?

Send en mail til info@karrierenavigation.dk, med dit navn og telefonnummer, samt hvilket tidspunkt på dagen det passer dig bedst at blive ringet op. Så vil du uforpligtende blive kontaktet af en karrierecoach, som vil fortælle dig mere om forløbet, hvilke muligheder der er for dig og hvad det koster. Husk at skrive, at du er medlem af DDD, så du får coachingen til medlemspris.

Tilbud via Copenhagen Coaching Center

DDDs medlemmer tilbydes individuel coaching hos Copenhagen Coaching Center copenhagencoaching.dk til særpris via medlemskabet af DDD.

Alle priser er eksklusive moms og eventuel transport. Coaching kan også sagtens foregå andre steder end i København.

Individuel coaching tilbydes inden for bl.a. ledelse, karriere og stress. Coachingen forestås af veluddannede coaches med akademisk baggrund. Se oplysningerne om tilknyttede coaches mv. på copenhagencoaching.dk.
 
Medlemstilbuddet er også åbent for DDDs samarbejdspartnere JA og DSL på samme vilkår.
 
Uanset om det er arbejdsgiveren eller den enkelte selv, der betaler, er det til medlemspris, hvis den coachede er medlem. Altså kan arbejdsgiveren nyde godt af rabataftalen ved at sende dig som medlem af DDD til arbejdsgiverbetalt coaching inden fx karriere, ledelse eller stress.

Hvis du ønsker at gøre brug af tilbuddet, så kontakt konsulent Andreas Bering, Copenhagen Coaching Center, Strandvejen 60, 5. sal, 2900 Hellerup. E-mail: ab@copenhagencoaching.dk, telefon 4014 9292.

For at udløse særprisen skal du huske at oplyse, at du er medlem af DDD samt navn, medlemsnummer eller CPR-nummer.

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen.
Chefkonsulent

Gert