Gå til sidens indhold

Velkommen til Faggruppe Heste (FH)

Shutterstock 695775511

Faggruppens formål er at fremme den kollegiale kontakt og være med til at løfte det faglige niveau blandt faggruppens medlemmer. Endvidere at varetage medlemmernes fagpolitiske interesser i samarbejde med DDDs øvrige faggrupper og DDDs hovedbestyrelse.

 • Læs mere om Faggruppe Heste

  Faggruppens formål

  Faggruppens formål er at fremme den kollegiale kontakt og være med til at løfte det faglige niveau blandt faggruppens medlemmer og varetage medlemmernes fagpolitiske interesser i samarbejde med DDDs øvrige faggrupper.

  Dette arbejder vi for

  Faggruppe Heste er faggruppen for dig, der interesserer dig særligt for heste, såvel praktiserende som forskningsmæssigt, og som ønsker at sikre et højt fagligt niveau i branchen. Vi arbejder for at holde dyrlægerne opdaterede på området.

  Faggruppen besvarer dels konkrete henvendelser fra medlemmer eller andre interessenter af fagpolitisk karakter og kommer også med fagpolitiske indspil på eget initiativ – typisk på områder af mere overordnet karakter som fx dyrevelfærd og smitterisici. Faggruppen medvirker bl.a. også til at udarbejde vejledninger og generelle retningslinjer på forskellige områder, afholder kurser for medlemmer og studerende og er ansvarlige for vedligehold af E-hest – den elektroniske handelsattest.

  Derfor skal du være medlem

  Faggruppens medlemmer er hestepraktiserende dyrlæger, forskere og andre dyrlæger med interesse i og/eller beskæftigelse inden for fagområdet og er kendetegnet ved en høj grad af fagligt engagement og en høj arbejdsindsats i hverdagen.

  Dyrlæger i hestepraksis arbejder både i mindre praksis, alene eller som del af en større kæde. Medlemskab af faggruppen er for mange en vigtig kilde til faglig inspiration og kollegial kontakt. Samtidig er medlemskab af faggruppen også en enkel og direkte vej til fagpolitisk indflydelse og til at få sin mening hørt og viderebragt.

  Som medlem af faggruppen får du, ud over de generelle fordele i DDD, konkrete fordele som rabat på abonnement på den elektroniske version af handelsattesten, E-hest, ligesom faggruppen har forskellige vejledninger frit tilgængelige på hjemmesiden.

Bestyrelsen for Faggruppe Heste

Formand Ginnie Holmes Hørning
Telefon 2134 4832
E-mail: ginnie_horning@hotmail.com
Hestedoktoren I/S

Johanne Cæsar Juul
(Næstformand)
Telefon: 3644 7787
E-mail: johanne-lars@juul.mail.dk
Rebild Hestepraksis

Lars Bak
Telefon: 2179 4217
E-mail: lb@hoejgaard-hestehospital.dk
Højgaard Hestehospital Odense

1. suppleant
Rikke Findshøj Delany

2. suppleant
Peter M. Busk

Kontakt

Karin Melsen
Dyrlæge, fagpolitisk konsulent

Politik / Kommunikation

Karin