Gå til sidens indhold

Få hjælp til jobsøgningen

Er du gået i stå med din jobsøgning, eller mangler du ny inspiration? Læs mere og kontakt os og få hjælp til din jobsøgning.

COLOURBOX27012996

Jeg har brug for hjælp til ansøgning og CV

Det kræver forberedelse at finde det rigtige job, og der er hjælp at hente i DDDHvert år hjælper vi rigtig mange DDD-medlemmer med at søge job, og vi vil også rigtig gerne give dig sparring på din ansøgning og CV. 

Send ansøgning og CV

Du skal indsende din ansøgning og CV, og hvis det er et opslået job, må du gerne sende et link til stillingsannoncen. Oplys navn, telefonnummer og hvornår det er bedst at kontakte dig. Du vil blive kontaktet i løbet af et par dage.

Indsend ansøgning og CV til ddd@ddd.dk

I menuen til venstre finder du en række gode råd til din jobsøgningsproces. Både om at finde det rette job, skrive en ansøgning og et CV og om at tage til jobsamtale:

Jeg er nyuddannet 

Hør om dine karrieremuligheder. Vi taler med dig om dine faglige kompetencer og personlige egenskaber, og hvilken type job og arbejdsplads, du tror, du vil trives på.

Jeg kommer ikke til samtale

Lad os kaste et professionelt blik på dit CV og din ansøgning. Du får konkrete tips til, hvordan du researcher, inden du skriver en målrettet jobansøgning.

Hvordan skifter jeg branche?

Vi er eksperter i dit arbejdsmarked og kan hjælpe dig med at lægge en realistisk plan for et brancheskift.

Jeg skal til samtale

Hvis du vil, øver vi jobsamtalen med dig. Du får også vores gode råd til, hvordan du selv bedst kan forberede dig.

Brug også vores redskaber til jobsøgning - du finder dem i menuen.

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen
Chefkonsulent

Gert