Gå til sidens indhold
På grund af implementering af nyt medlemssystem er der lukket for telefonkontakt til DDD fra den 18. - 25. juni FAQ

Få hjælp til jobsøgningen

Er du gået i stå med din jobsøgning, eller mangler du ny inspiration?

COLOURBOX27012996

Jeg har brug for hjælp til ansøgning og CV

Din ansøgning og dit CV er din mulighed for at vise, at du er en attraktiv kandidat til jobbet. Sammen skal de bane vejen for, at du kommer videre til en jobsamtale. Det er derfor vigtigt at gøre dig interessant til jobbet, så du bliver udvalgt.

Det kan du gøre ved at lave en ansøgning og et CV, der er målrettet og skarpt i forhold til den stilling, du søger. Fortæl, hvad din motivation er for at søge jobbet, hvad du kan, og hvordan det kan bruges til at løse de opgaver, jobbet rummer, og fortæl også, hvilken person du er, og hvad du kan bidrage med på det menneskelige plan.

Lav en liste over alt, hvad du kan

Inden du skriver og sender den første ansøgning, skal du grundigt overveje, hvad det er, du kan. Brug god tid på at skrive alle dine kompetencer ned, faglige såvel som personlige. Hvis det er svært, så tænk over, hvilke opgaver du løser til hverdag, og hvordan du gør. Det er dine kompetencer – altså det, du kan bidrage med i en virksomhed.

Find ud af, hvad du vil

Det er også vigtigt, at du giver dig tid til at tænke over, hvad det er, du gerne vil arbejde med. Hvad er din faglige passion og dit drømmejob? Og hvad er det for en type arbejde, du gerne vil se dig selv i? Er det i udadvendte jobfunktioner, hvor du er i kontakt med masser af andre mennesker, eller foretrækker du at sidde med opgaverne for dig selv. Brug tid på at afklare, og skriv ned, hvad der motiverer dig i jobbet.

Feedback på ansøgning og CV

Du kan indsende din ansøgning og CV til karriere@ddd.dk. Er det er et opslået job, må du også gerne sende et link til stillingsannoncen. Oplys dyt navn, telefonnummer, og hvornår du bedst træffes. Så kontakter vi dig kontakter vi dig i løbet af et par dage.

I menuen til venstre finder du en række gode råd til din jobsøgningsproces. Både om at finde det rette job, skrive en ansøgning og et CV og om at tage til jobsamtale:

Jeg er nyuddannet 

Hør om dine karrieremuligheder. Vi taler med dig om dine faglige kompetencer og personlige egenskaber, og hvilken type job og arbejdsplads, du tror, du vil trives på.

Jeg kommer ikke til samtale

Lad os kaste et professionelt blik på dit CV og din ansøgning. Du får konkrete tips til, hvordan du researcher, inden du skriver en målrettet jobansøgning.

Hvordan skifter jeg branche?

Vi er eksperter i dit arbejdsmarked og kan hjælpe dig med at lægge en realistisk plan for et brancheskift.

Jeg skal til samtale

Hvis du vil, øver vi jobsamtalen med dig. Du får også vores gode råd til, hvordan du selv bedst kan forberede dig.

Brug også vores redskaber til jobsøgning - du finder dem i menuen.

Links til jobportaler

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen.
Chefkonsulent

Gert