Gå til sidens indhold
På grund af implementering af nyt medlemssystem er der lukket for telefonkontakt til DDD fra den 18. - 25. juni FAQ

Helt Praktisk – alt det pensum ikke dækker

Lær at forhandle løn, navigere i dagpengeregler, og mestre jobsøgningen. Gratis gå-hjem-møder med DDD venter på dig!

COLOURBOX16460068

Du kan kortlægge en kats anatomi, undersøge om en hest er drægtig, og spotte Cushingssyndrom fra flere kilometers afstand, men kan du forhandle løn? Kender du dine rettigheder som ansat? Hvad med at lægge budget, bruge AI eller lande på benene i et nyt og stressende job?

Hvis ikke, så fortvivl ej! For nu står DDD klar til at hjælpe med de områder, studiet ikke dækker. På en række gå-hjem-møder giver vi dig al den praktiske påklædning, du har brug for, til at gå både studietid og første job i møde.

Og det bedste er, at det er gratis – der er endda sandwiches og drikkevarer til dem, der kigger forbi.

Så går du og tørster efter et skud praktiske færdigheder, der kan komplimentere de akademiske, er det bare med at få meldt dig til.

Møder i foråret​

Helt praktisk - om dagpengeregler og jobsøgning

Første møde er den 5. februar kl. 17-19 – lige ovre hos DDD på Thorvaldsensvej 57. Emnet er "Helt praktisk - om dagpengeregler og jobsøgning" – så bliv sikker på ikke at miste dagpenge og få tips til, hvordan det første job skal landes.

Mødet er afholdt.

Helt praktisk – om jobsamtalen og løn og ansættelseskontrakt

Næste møde er den 26. februar kl. 17-19, og her er emnet "Helt praktisk – om jobsamtalen og løn og ansættelseskontrakt".

Mødet er afholdt.

Helt praktisk – Sådan bruger du dine dyrlægekompetencer

Mødet holdes den 18. marts, og emnet er "Helt praktisk - om at bruge dyrlægekompetencer i et generalistjob og i et life science job". Dyrlæge og fagkonsulent i Den Danske Dyrlægeforenings sekretariat Mikala Ochsner Hald og dyrlæge, PhD og Senior Department Manager, Microbial Safety, Novozymes A/S fortæller om deres job giver nogle konkrete eksempler på, hvordan de bruger deres dyrlægekompetencer til at løse de opgaver, de arbejder med.

Mødet er afholdt.

 

Helt praktisk - Få styr på din økonomi

Dette møde holdes den 22. april, og emnet er "Helt praktisk - Få styr på din økonomi". Lån & Spar Bank kommer og fortæller, hvordan du kan lægge et realistisk budget og giver dig fif til opsparing og meget mere.

Møderne annonceres også på VMFs facebook sider.

Mødet er desværre aflyst.

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen
Chefkonsulent

Karriere / Kurser / Kompetencer / Netværk

Gert