Gå til sidens indhold

Udvikling af lederkompetencer

Mange dyrlæger er ledere, og mange vælger karriereveje, der indebærer faglige og administrative ledelsesopgaver. Vi hjælper dig igennem hele din lederkarriere.

COLOURBOX6837739.jpg

Lederudvikling

Uanset om dine ledelsesopgaver praktiseres som projektleder, teamleder, mellemleder eller topleder, er der et behov for løbende at kunne udvikle sine kompetencer inden for det aktuelle ledelsesområde.

DDD har en række medlemstilbud, der tilgodeser de forskellige ledertypers behov. Tilbuddene omfatter:

  • ADO mentorordning
    ADOs mentorprogram er åben for alle medlemmer af DDD og baseret på udbyttemæssigt at fokusere på at give dyrlæger mulighed for at sparre med en mere erfaren dyrlæge.
  • Morgenmøde for ledere 
    Som leder kan du deltage i inspirerende foredrag med fokus på emner inden for ledelsesområdet. Møderne holdes i samarbejde med en række andre organisationer.

Deltag i projektlederuddannelser og formidlingskurser med medlemsrabat

DDD samarbejder med en række udbydere af relevant efteruddannelse inden for ledelse. DDD har blandt andet et samarbejde med Promentum, som er en anerkendt udbyder af projektlederuddannelser. Som medlem af DDD får du rabat på deltagelse i Promentums uddannelser inden for projektledelse og -implementering. Rabatten varierer – men ligger typisk på 15-20 %.

Læs mere om projektlederuddannelsen

Den Danske Dyrlægeforening samarbejder også med Rhetor, som er en anerkendt udbyder af formidlings- og retorikkurser. Det betyder, at du som medlem af DDD får 20 % rabat på deltagelse i Rhetors kurser.

Læs mere om formidlings- og retorikkurserne

Book en personlig karriereudviklingssamtale

Har du brug for rådgivning i spørgsmål om dit arbejdsliv, dit karriereforløb eller din kompetenceudvikling, kan du få individuel og personlig sparring med DDDs konsulent, som særligt beskæftiger sig med karriere- og kompetenceudvikling.

Skriv til karriere@ddd.dk - sparringen foregår over telefonen eller Teams og tager mellem en halv og en hel time.