Gå til sidens indhold

Karriereveje

Har du brug for rådgivning i spørgsmål om dit arbejdsliv, dit karriereforløb eller din kompetenceudvikling? Den Danske Dyrlægeforening hjælper dig videre.

C6A7144

I Den Danske Dyrlægeforening ved vi mest om dyrlæger. Vi har et indgående kendskab til dyrlægernes arbejdsmarked og stor indsigt i, hvordan du bringer dine kompetencer i spil inden for dyrlægens mange forskellige ansættelsesområder.

Er du kørt træt i dit nuværende job, eller overvejer du brancheskift, tilbyder vi blandt andet individuel og personlig sparring med DDDs konsulent, som særligt beskæftiger sig med karriere- og kompetenceudvikling.

Som et tilbud kan du også få hjælp til at finde frem til dine mål og ønsker med Individuel coaching.

Uanset om du er ny på jobmarkedet, ledig, eller ønsker at sætte mere fokus på egen karriereudvikling, finder du de værktøjer, du har brug for, i DDDs digitale karriereværktøj: Karriere+Navigation.

Vi har samlet inspiration til dig, hvis du vil arbejde inden for life science, vil gøre karriere i EU, eller ønsker inspiration til karriereveje ved læse andre medlemmers kompetenceprofiler. 

Vi kortlægger løbende vores medlemmers ansættelsessteder fordelt på brancher, og du kan rekvirere den nyeste oversigt ved henvendelse til sekretariatet, ddd@ddd.dk.

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen
Chefkonsulent

gert.jpg