Gå til sidens indhold

The Federation of European Companion Animal Veterinary Associations (FECAVA)

Som medlem af Faggruppe Familiedyr er du også automatisk medlem af FECAVA,

FECAVA er den europæiske organisation for nationale veterinære familiedyrsorganisationer, dvs. de europæiske landes pendant til Faggruppe Familiedyr. I denne sammenhæng strækker Europa sig ud over EUs grænser, således er både Rusland og Georgien medlemmer.

FECAVA bestræber sig på at forbedre familiedyrenes sundhed og velfærd gennem faglig udvikling. FECAVA er talerør for vigtige emner i familiedyrspraksis i hele Europa og arbejder tæt sammen med andre europæiske veterinærorganisationer og interessenter.

FECAVA er stærkt engageret i emner som One Health, dyrevelfærd, efteruddannelse, antimikrobiel resistens og tilgængelighed af lægemidler.

FECAVA kongresser

Et af FECAVAs hovedformål er at fremme efteruddannelse blandt europæiske kolleger. Som følge heraf kan du deltage i kongresser og møder på lige fod med nationale medlemmer – og til samme pris. Det kræver blot, at du kan dokumentere dit medlemsskab af Faggruppe Familiedyr i DDD.

Tidsskriftet EJCAP

FECAVA udgiver tidsskriftet EJCAP (European Journal of Companion Animal Practice) som en online version. Her er masser af praksisrelevante interaktive artikler. Find både det nyeste og ældre numre af tidsskriftet på adressen: www.ejcap.org

FECAVA hjemmeside

På FECAVAs hjemmeside finder du en masse nyttige informationer, herunder fact-sheets om zoonoser, tænder, dyrevelfærd og sund avl. Gå på opdagelse via linket nederst på denne side.