Gå til sidens indhold

The Federation of European Companion Animal Veterinary Associations (FECAVA)

Som medlem af Faggruppe Familiedyr er du også automatisk medlem af FECAVA,

FECAVA er den europæiske organisation for nationale veterinære familiedyrsorganisationer, dvs. de europæiske landes pendant til Faggruppe Familiedyr. I denne sammenhæng strækker Europa sig ud over EUs grænser, således er både Rusland og Georgien medlemmer.

FECAVA bestræber sig på at forbedre familiedyrenes sundhed og velfærd gennem faglig udvikling. FECAVA er talerør for vigtige emner i familiedyrspraksis i hele Europa og arbejder tæt sammen med andre europæiske veterinærorganisationer og interessenter.

FECAVA er stærkt engageret i emner som One Health, dyrevelfærd, efteruddannelse, antimikrobiel resistens og tilgængelighed af lægemidler.

FECAVA medlemskort

Et af FECAVAs hovedformål er at fremme efteruddannelse blandt europæiske kolleger. Som følge heraf kan du deltage i kongresser og møder på lige fod med nationale medlemmer – og til samme pris. Det kræver blot, at du kan fremvise dit FECAVA medlemskort.

Du kan downloade medlemskortet her.

Når du har hentet medlemskortet, kræver det lidt hjemmearbejde: Det skal printes (husk af vælge "Faktisk størrelse" under printerindstillinger), underskrives, klippes til, foldes og lamineres, men så er du klar til at tilmelde dig en spændende kongres i Europa.

Tidsskriftet EJCAP

FECAVA udgiver tidskriftet EJCAP (European Journal of Companion Animal Practice). Her er masser af praksisrelevante interaktive artikler. Find både det nyeste og ældre numre af tidsskriftet på adressen: www.ejcap.org