Gå til sidens indhold

Aktuelt nyt fra Faggruppe Kvæg

 • Nødslagtning af kvæg

  Vejledning til ansøgning om at blive embedsvagtdyrlæge

  Læs mere
 • Faggruppe Kvæg inviterer til kick off-møde om forbedret klovsundhed i Danmark

  Fredag den 18. september kl. 13-16 på Hotel Eyde, Mindegade 1, 7400 Herning. Formål med mødet er at skabe øget fokus omkring klovsundheden i Danmark, opbakning og bidrag til kampagnen.

  Læs mere
 • Ny dato - Kursus om arbejdssikkerhed

  Arbejdssikkerhed er super vigtigt for alle, der arbejder i kvægpraksis. Faggruppe Kvæg og andre Produktionsdyr udbyder i samarbejde med Boehringer Ingelheim et kursus, der handler om at forebygge arbejdsskader i kvægpraksis. Kurset er målrettet personer med mindre end to års erfaring i praksis samt sidste års studerende. Du kan læse mere om kurset her.

  Læs mere
 • Ny branchekode vedr. økologiske kreaturer pr. 1.1.2020

  Anvendelse af antibiotika i økologiske besætninger, som leverer mælk og/eller kød til mejerier/slagterier, som har tilsluttet sig brancheanbefalingerne. Aftalen er gældende fra 1. januar 2020. Vejledningen er udfærdiget af Dyrlægeforeningen og SEGES (Ajourført d. 12. marts 2020).

  Læs mere
 • SSI overtager det veterinære vaccineområde

  Fra 1. februar overtager Statens Serum Institut (SSI) det veterinære vaccineområde fra DTU/Dianova. Aftalen dækker forsyning med ikke-registrerede vacciner og autovacciner til det veterinære område – og i første omgang for en 2-årig periode.

  Læs mere