Gå til sidens indhold

Faglige medlemsfordele for dig

Den Danske Dyrlægeforening er for dig, der er dyrlæge. Vi har specialiseret os i at rådgive og støtte dig som dyrlæge i alle faser af dit arbejdsliv. Du får fællesskab, faglighed og en stærk stemme, der arbejder for dig.

Den Danske Dyrlægeforening

Den Danske Dyrlægeforening er en enhedsforening for alle dyrlæger. Vi repræsenterer flere end 4.400 medlemmer og arbejder hver dag for at skabe grundlaget for, at du får et godt og solidt fodfæste på arbejdsmarkedet og sikre dine faglige og fagpolitiske interesser. Det gør vi med fire medlemsløfter.

Vi har medlemsfokus

Den Danske Dyrlægeforening har medlemmers behov i centrum og rådgiver og støtter dyrlæger i alle faser af arbejdslivet - uanset om du er ansat eller selvstændig, arbejder indenfor life science, dyresundhed og –velfærd, fødevaresikkerhed, i klinisk praksis, om du er nyuddannet eller studerende.

Med dit medlemskab får du viden, rådgivning og et fællesskab, som du ikke finder andre steder. Vi arbejder for dig og søger indflydelse på lovgivning, der har betydning for dyrlægernes arbejdsliv.

Vi har indgående kendskab til dyrlægernes arbejdsmarked, og arbejder på at skabe grundlaget for et godt og solidt fodfæste, herunder gode løn- og ansættelsesforhold, fleksibilitet i arbejdslivet og nye jobmuligheder for dyrlæger.

Vi har politisk indflydelse

Som enhedsforening er vi rygraden i hele dyrlægeprofessionen og din stemme i samfundet. Vi er med i de politiske beslutningsprocesser og søger indflydelse på lovgivning, der har betydning for dit arbejdsliv og det veterinære fag.

Derved er vi med til at skabe de bedste betingelser for dyrlægers faglige virke til gavn for dyresundhed og -velfærd, fødevaresikkerhed fra jord til bord, bæredygtighed og folkesundhed – One Health.

Medlemsfordele for dig

  • Rådgivning om løn og ansættelse, arbejdsforhold og arbejdsmiljø
  • CV- og ansøgningstjek, gennemlæsning af ansættelseskontrakt mv.
  • Karriere- og kompetencesamtaler
  • Kurser og efteruddannelse målrettet dyrlæger til medlemspris
  • Rabat på forsikringer, indkøb og bankforretninger, kulturoplevelser, hoteller mv.
  • Faglig opdatering: Dansk Veterinærtidsskrift, DDDs nyhedsbreve og deltagelse i DDDs eksklusive faggrupper.

Vi synliggør dyrlægernes værdi

Dyrlæger har en uundværlig funktion i samfundet gennem arbejdet for dyrevelfærd, fødevaresikkerhed fra jord til bord, sundhed og bæredygtighed. Derved er dyrlæger med til at sikre folkesundheden - One Health.

Den Danske Dyrlægeforening arbejder for at fremme og styrke forståelsen af medlemmernes og professionens indsats, værdi og position i samfundet. Det er med til at skabe bedre arbejdsmuligheder, løn- og branchevilkår for dig.

Vi arbejder for udvikling

Den Danske Dyrlægeforening investerer i forandringerne, der præger dyrlægeområdet – fx i relation til arbejdsmiljø, teknologi, veterinærforskning, bæredygtig omstilling og internationale relationer, fordi disse forhold påvirker og forandrer dyrlægefaget.

Vi tager en aktiv rolle på os i udviklingen, for at klæde dig på til at møde nutiden og fremtiden. Her bruger vi vores indflydelse og viden om, hvordan vi og dyrlægefaget bedst medvirker i forandringen, til gavn for dig som medlem, for den veterinære branche og for dyrlægefagets rolle i verden.

Næsten alle dyrlæger i Danmark er medlem af Dyrlægeforeningen. Tilsammen skaber vi et stærkt fagligt fællesskab.

Bliv medlem af DDD og bliv en del af et stærkt fagligt fællesskab