Gå til sidens indhold

Kampagne: Overvægt hos heste

Her kan du hente informationsmateriale til kampagnen: Har du den FEDESTE hest? Eller er din hest bare FED?

Shutterstock 266817749

Overvægtige heste er et et tiltagende problem, som kan have betydelige konsekvenser for hestenes sundhed og dermed velfærd.

Faggruppe Heste sætter derfor velfærd på dagsordenen med kampagnen: Har du den FEDESTE hest? Eller er din hest bare FED?

Kampagnen kører i uge 15 fra tirsdag den 2. april til fredag den 5. april 2024 på sociale medier, hvor vi deler informationsmateriale i form af små videoer med slanketips til hesten, en videoguide til huldscoring af hesten og en informationsfolder om overvægt og huldscoring.

Materialet vil blive slået op på DDDs Facebookside, hvor vi håber, at du og din klinik vil dele materialet fra. Der vil også være mulighed for at slå det op direkte på jeres klinikkers SoMe med klinikken som afsender.

Hent kampagnemateriale

 • Informationsfolder

  I denne folder kan du læse mere om overvægt og huldscoring hos heste. Du er velkommen til selv at printe folderen og udlevere den til klienter.

  Hent folder

  Hent folder som bladre-pdf

   

  Har du lyst til at embedde folderen på din kliniks hjemmeside, kan du benytten embed-koden herunder. Den vil så indgå som et element på den side, den er embedded på.

  Embed-kode:

  <!-- iPaper snippet start -->
  <iframe src="https://ipaper.ipapercms.dk/fsek/ddd-publikationer/informationsfolder-om-huldscoring-af-hest/-/embedded/flat/singlepage/1/" style="display:block;width:200px;height:330px;" allow="fullscreen" allowfullscreen webkitallowfullscreen mozallowfullscreen scrolling="no" frameborder="0"></iframe>
  <!-- iPaper snippet end -->

 • Infoplakat om den obese hest

  Faggruppe Heste og Hestens værn har sammen udarbejdet en infoplakat om den obese hest. Den kan både bruges til konsultationer samt til generel information og awareness-skabelse.

   

  Vi anbefaler at du bestiller en fem-ti stykker, som du kan have med rundt til rideklubber og -skoler.

  Du kan bestille plakaten ved at klikke her

   

Kontakt

Karin Melsen
Dyrlæge, fagpolitisk konsulent

Politik / Kommunikation

Karin