Gå til sidens indhold

Fagdyrlæge i kvægproduktion og kvægsygdomme

Veterinærfaglig fordybelse, tværfagligt samarbejde på kvægbedriften samt øget indsigt i driftsøkonomi. Lyder det interessant, så er kvægfagdyrlægeuddannelsen måske noget for dig.

_C6A4074.jpg

Kvægfagdyrlægeuddannelsen giver dig kompetencer, der kvalificerer dig til fremtidens kvægrådgivning. Uddannelsen er tilrettelagt som en fuldt integreret kvægfagdyrlæge og fagkonsulentuddannelse.

Du bliver en del af et nyskabende integreret tværfagligt læringsmiljø, som vil udfordre dig og dine medkursister med fokus på økonomi, motivationsstrukturer og faglig praksisnær rådgivning. Det hele afvikles i et struktureret undervisningsforløb med vægt på gensidig læring.

Uddannelsen er en del af en unik uddannelsesmatrix, hvor fagdyrlæge- og fagkonsulentuddannelsen i tæt samarbejde med fremtidens landmænd, pengeinstitutter, branchens egne organisationer, Københavns Universitet og flere ph.d.-studerende tilsammen vil blive en definerende faktor i forhold til fremtidens kvægrådgivning.

Forløbet strækker sig over ca. 2½ år, og efter endt uddannelse og godkendt eksamensprojekt/bestået eksamen får du mulighed for at benytte titlen "Fagdyrlæge vedr. kvægproduktion og kvægsygdomme".

Kurset vil blive afviklet i et samarbejde mellem flere kursusledere, hvoraf nogle vil få vejlederfunktion. Er du interesseret i at høre mere om fagdyrlægeuddannelsen, er du meget velkommen til at kontakte én af kursuslederne:

  • Wendy Holm: 2171 5289
  • Erling Kristensen: 2045 0351

Læs mere om kvægfagdyrlægeuddannelsen

Se liste med godkendte kvægfagdyrlæger

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen
Chefkonsulent

gert.jpg