Gå til sidens indhold
På grund af implementering af nyt medlemssystem er der lukket for telefonkontakt til DDD fra den 18. - 25. juni FAQ

Velkommen til Faggruppe Biomedicin (FB)

Drew Hays 206414 Unsplash

Faggruppe Biomedicin beskæftiger sig med forskning, udvikling og salg af produkter inden for alle aspekter af det veterinære sundhedsområde.

Det gælder mikrobiologi, virologi, farmakologi, toksikologi, systembiologi, medikoteknik og bioteknologi mv. Vi dækker hele processen: Fra ide og finansiering til produktudvikling, sikkerheds- og effektdokumentation, marketing og salg.

 • Læs mere om Faggruppe Biomedicin

  Faggruppens formål

  Vi beskæftiger os med forskning, udvikling og salg af produkter inden for alle aspekter af det
  veterinære sundheds- område. Det gælder mikrobiologi, virologi, farmakologi, toksikologi, systembiologi, medikoteknik og bioteknologi mv. Vi dækker hele processen: Fra ide og finansiering til produktudvikling, sikkerheds- og effektdokumentation, marketing og salg, herunder:

  • Forsøgsdyr (dyremodeller og dyrevelfærd)
  • Innovation og forretningsudvikling
  • Risikovurdering af kemiske stoffer og produkter i miljø og fødevarer for sundhedsskadelig effekt
  • Quality Assurance/Quality Control samt produktregistrering og kemiske stoffer i miljø og produkter.

  Dette arbejder vi for

  Vi arbejder for at udbrede kendskabet til dyrlægens kompetencer inden for det biomedicinske område. Vi vil sikre, at dyrlæger er opdaterede med de nødvendige kompetencer, så mennesker og dyrs sundhed forbedres.

  Vi arbejder sammen med andre relevante foreninger, så vi får mest mulig synergi med andre faggrupper fra vores hverdag. Vi påvirker debatten, lovgivningen og standarder inden for forskning og forsøgsdyrevelfærd. Og så inddrager vi dig bl.a. på Facebook og ved medlemsmøder.

  Gennem medlemskab af EVERI (den del af den europæiske dyrlægeforening, der beskæftiger sig med dyrlæger i forskning og industri) bringer vi vores mening i spil nationalt og internationalt. Vi støtter Ansatte Dyrlægers Organisation under DDD med viden om vores arbejdspladser, så dyrlæger ansat inden for vores fagområder får de bedste arbejdsvilkår.

  Derfor skal du være medlem

  Vi kan tilbyde et stærkt netværk af dyrlæger inden for det biomedicinske område. Her er der et forum for faglige diskussioner og relevant efteruddannelse. Vi arrangerer diskussioner og
  netværksmøder om de faglige udfordringer i vores hverdag i det biomedicinske område og om fremtidens forskningsmuligheder.

  Vi arbejder for at synliggøre og tilbyde solid efteruddannelse til dig som medlem, og for at du kan bringe din viden i spil.

   

Bestyrelsen for Faggruppe Biomedicin

Ida Thøfner
Formand
Telefon: 6066 8009
E-mail: icnt@sund.ku.dk 
Ansat: KU SUND, Institut for Veterinær- og Husdyrvidenskab 

Tina Struve
(Næstformand) 
Telefon: 2268 0911
E-mail: struvetina@gmail.com
Ansat: Novozymes A/S

Vera Irene Erickson
Telefon: 4266 2535
E-mail: vera.erickson@sund.ku.dk
Ansat: Københavns Universitet

Suppleant: Morten Malmberg

Kontakt

Mikala Ochsner Hald
Dyrlæge, fagpolitisk konsulent

Politik / Kommunikation

Mikala