Gå til sidens indhold

Tilbud til dyrlæger med ledelsesopgave

ADO hjælper dig gennem hele din lederkarriere – både når det gælder din løn og dine arbejdsvilkår – og dine muligheder for at styrke dine kompetencer og dyrke dit ledernetværk.

Læs mere om DDDs karriere- og kompetencetilbud til ledere 

ADO hjælper dig med din kontrakt og en vurdering af lønniveauet, uanset om du er offentlig eller privatansat leder - se også forslag til ansættelseskontrakter i boksen.

Den rådgivning, du skal have som leder, er i princippet sammenlignelig med den, som andre medlemmer skal have. Der er forskellige lønniveauer og et andet regelsæt, når du ansættes som leder, men processen omkring sparring og rådgivning er den samme.

På arbejdspladser, hvor der er en tillidsrepræsentant, vil denne ikke dække lederstillinger. Hvis du som leder kommer i en afskedigelsessituation, vil du derfor have særlig brug for ADO.

ADO samarbejder med de øvrige akademiske organisationer, og det giver mulighed for at indhente den nødvendige viden - også når det gælder stillinger, som der kun er få af.

Direktørkontrakter

 

Bemærk - for at få adgang til kontrakterne, skal du logge ind. Når du klikker på et dokument, vil du blive ført til ADOs filarkiv.