Gå til sidens indhold

Psykisk krisehjælp

Du kan få hjælp ved en række særligt alvorlige arbejdsrelaterede trivselsproblemer - fx i forbindelse med mobning og chikane, ulykker, omstruktureringer og afskedigelse samt stress og udbrændthed.

DDD har i samarbejde med Prescriba etableret et kriseberedskab for lønmodtagere. Du kan benytte dig af det, hvis din arbejdsplads ikke har en anden aftale, der dækker dig i situationen.

Kontakt ADO

Hvis du mener, at du har brug for krisehjælp, kan du som lønmodtager i DDD bede os om at kontakte Prescribas rådgivningscenter. Herfra kan du blive viderevisiteret til psykolog.

Aftalen giver også mulighed for at få en psykolog ud på arbejdspladsen i tilfælde af arbejdsulykker eller andre voldsomme hændelser.

Hjælpen er ikke ubegrænset. Men du kan i hvert fald få et godt overblik over din situation og nogle redskaber til at komme videre i dit liv.

Vær opmærksom på, at hvis din arbejdsgiver tilbyder psykisk krisehjælp, så skal du benytte den ordning.

I fuld fortrolighed

Alt hvad der foregår mellem dig og psykologen, foregår naturligvis i fuld fortrolighed i forhold til både din arbejdsgiver og DDD. Psykologen har tavshedspligt.

Kontakt ADO på tlf. 3871 0888 og bed om at tale med en forhandlingskonsulent, som herefter tager sig af kontakten til Prescriba.