Gå til sidens indhold

Arbejdsmiljø

Få gode råd og vejledning til at sikre et godt og sundt arbejdsmiljø.

Forsidee2

Velkommen til eHest.dk

eHest er nu klar med sin egen hjemmeside, som gør det nemt, fleksibelt og sikkert for dyrlæger at udfylde, gemme og sende alle dokumenter og billeder til brug for handelsundersøgelsen.

E-hest
COLOURBOX35116573

Information om ny screeningsundersøgelse for CEM

Fra den 1. februar 2021 tilbyder SSI en ny screeningsundersøgelse for contagiøs equine metritis (CEM). Formålet med undersøgelsen er at overvåge forekomst af sygdommen i hestepopulationen i Danmark. Med testen ønsker SSI at styrke bekæmpelse af CEM gennem en kontrolleret, periodisk undersøgelse af dyr forud for begyndelsen af avlssæsonen. FH har samlet information om analysen og vejledning til prøveindsendelse.

CEM Screening Info Til Dyrlæger Version25.03.2022
Scanstockphoto Image 1598612

Håndtering af udbrud af kontagiøs equin metritis (CEM)

På baggrund af øget smitteforekomst af CEM hos islandske heste i Danmark har Faggruppe Heste samlet informationer og udarbejdet en række anbefalinger til dyrlæger om, hvordan CEM-udbrud skal håndteres.

Læs mere

Fagdyrlæge

Kender du Danske Fagdyrlæger vedr. sygdomme hos Heste?

RS Hest

Handelsesundersøgelse

FH har udviklet eHest, der gør det nemt, fleksibelt og sikkert for dig at udfylde, gemme og sende alle dokumenter og billeder til brug for handelsundersøgelsen.

Læs mere
Heste AB Vejledning (1)

Antibiotikavejledning

I Faggruppe Hestes antibiotikavejledning finder du anbefalinger til valg af antibiotika baggrundsviden, diagnostik og meget mere. Den kan hentes som app.

Antibiotikavejledning

Puljesalg

Bestil blanketter fra DAs puljesalg