Gå til sidens indhold

Faggruppe Familiedyr byder dig velkommen til at benytte CPD-Online

CPD-Online giver overblik over din efteruddannelse og andre læringsaktiviteter.

Cpd

CPD-Online er et online redskab, der giver dig mulighed for at registrere dine efteruddannelsesaktiviteter og andre faglige aktiviteter, du deltager i. På en enkel og lettilgængelig måde kan du holde styr på alle de læringsbidrag, der medvirker til at udvikle dine dyrlægekompetencer og dermed også din markedsværdi på arbejdsmarkedet.

Brug dine CPD-Online-registreringer til at vedligeholde dit CV som grundlag for din lønforhandling eller i forbindelse med ansøgning om regodkendelse som fagdyrlæge.

Kom godt i gang

For at få adgang til CPD-Online skal du registrere dig som bruger på www.cpdonline.dk

Når du har modtaget en bekræftelse på din registrering, skal du blot logge på med din e-mail og din adgangskode. Har du glemt din adgangskode, indtaster du blot din e-mail under "Glemt adgangskoden?" - så får du adgangskoden tilsendt.

Hold styr på din efteruddannelse

Når du indtaster dine læringsaktiviteter i CPD-Online kan du lave en kort uddybende beskrivelse af aktiviteten. Du kan også uploade et dokument på aktiviteten. Det kan fx være et kursusbevis, eksamensbevis eller en kopi af en artikel. På den måde fungerer CPD-Online også som dit personlige læringsportfolio, hvor du opbevarer dokumentation for din kompetenceudvikling.

40 CPD-point om året

De enkelte aktiviteter udløser forskellig CPD-point afhængig af, hvilken aktivitetstype der er tale om.

Faggruppe Familiedyr anbefaler et årligt mål på minimum 40 CPD-point som udtryk for, at du sikrer en tilfredsstillende udvikling af dine kompetencer.

Eksempler på CPD-point for forskellige aktiviteter:

Aktivitet

Antal timer

CPD-point

Forelæsning

1

1

Demonstration

1

1,5

Workshop

1

2

Øvelse

1

3

Forberedelse og afholdelse af undervisning for dyrlæger

1

5

Vil du vide mere

Besøg www.cpdonline.dk

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 3871 0888, e-mail: kursus@ddd.dk