Gå til sidens indhold

DDD besøger Medicon Valley Alliance

Formand for Dyrlægeforeningen Hanne Knude Palshof og Formanden for Faggruppe Biomedicin Anders Permin var i denne uge på besøg hos Medicon Valley Alliance.

COLOURBOX6029577

Formålet med besøget var at afdække om et medlemskab hos dem vil give værdi for de dyrlæger, der arbejder indenfor pharma- biotek- og medicinalindustrien.

- Det var et rigtigt godt møde, fortæller Hanne Knude Palshof.

- MVA kender ikke til så mange dyrlæger, der arbejder indenfor deres område, så det kom for dem som lidt af en overraskelse, hvor relevant dyrlægers uddannelse i virkeligheden er i forhold til biotek-, medico- og pharmaområdet. Og hvor mange dyrlæger der allerede nu arbejder i branchen, fortæller Anders Permin, formand for Faggruppe Biomedicin.

- Jeg tror, at det kan blive et godt samarbejde for os at gå ind i. De har for eksempel gang i rigtig meget netværksarbejde, der kan være gavnligt for vores medlemmer, siger Hanne Knude Palshof.

Anders Permin er enig:

- Medicon Valley Alliance er en unik mulighed for os dyrlæger til at få kontakt til de store spillere indenfor medico- og pharma-området. Det vil øge vores jobmuligheder samt projekt- og samarbejdsmuligheder.

Faggruppe Biomedicin har meldt sig ind

Umiddelbart efter mødet besluttede Faggruppe Biomedicin at melde sig ind i Medicon Valley Alliance.

- Vi glæder os til at kunne tilbyde medlemmerne de mange kontakt- og netværksmuligheder, og vi har allerede nu aftalt at lave nogle arrangementer med særligt fokus på dyrlægers kompetencer, fortalte faggruppeformanden.

Om Medicon Valley Alliance
MVA er en nonprofit medlemsorganisation i den dansk-svenske life science-klynge Medicon Valley. Organisationen repræsenterer 250 medlemmer inklusive universiteter, hospitaler, human life-science-forretning, regionale regeringer og tjenesteudbydere.

På deres hjemmeside skriver de, at de ønsker at udvikle Medicon Valley til den førende life science-klynge i Nordeuropa og gøre regionen til en attraktiv destination for det bedste talent inden for life science. De lancerer og driver initiativer, der sætter Medicon Valley helt foran i det globale løb om talent og bygger bro, udvikler og fremmer videnskabelige højborge i regionen.

Læs mere