Gå til sidens indhold

Den juridiske arbejdsgiverrådgivning flytter til Tandlægeforeningen

Fra slutningen af januar flytter den juridiske rådgivning i Dyrlægevirksomhedernes Arbejdsgiverforening ud af huset til Tandlægeforeningen. Årsagen er et ønske om større fleksibilitet og kontinuitet i medlemsbetjening, idet Tandlægeforeningen råder over otte medarbejdere på arbejdsgiverområdet.

COLOURBOX29519665

Med det nye tiltage sikres det, at der i endnu højere grad er vandtætte skotter mellem dyrlægernes arbejdsgiverrådgivning og den øvrige del af Den Danske Dyrlægeforening. Således er Tandlægeforeningen ISO-certificeret for at sikre en klar adskillelse af rådgivningen på lønmodtagerområdet og arbejdsgiverområdet. Også i forbindelse med fx overenskomstforhandlinger.

Det er kun den juridiske arbejdsgiverrådgivning, der flytter ud af huset. Den øvrige medlemsservice bliver i sekretariatet på Peter Bangs Vej, og telefonnummeret er fortsat det samme: 38 71 08 88.

Som virksomhedsejer skal du altså stadig bruge dette nummer, uanset om det drejer sig om rådgivning om løn- og arbejdsforhold - eller hvis du skal tale med foreningens medlemsafdeling (fx kontingent) eller de veterinære konsulenter.

Nye telefontider for juridisk rådgivning

For at gøre det nemmere for DAs medlemmer at komme i kontakt med de juridiske konsulenter i spørgsmål om løn- og arbejdsforhold (herunder opsigelser, kontrakter, mv.) indføres en fast telefontid på dette område. Hver dag mellem kl. 9-12 vil telefonerne altid være bemandet.

Det er også muligt at ringe uden for dette tidsrum, idet sekretariatets åbningstid fortsat er kl. 8.30-16.00 i hverdage (fredag dog kl. 15), men man kan ikke være sikker på straks at komme i kontakt med en konsulent. Det er imidlertid altid muligt at lægge en besked, hvorefter rådgiveren vil ringe tilbage.

I øvrigt er det altid muligt at sende en mail til da@ddd.dk. Disse mails bliver løbende behandlet, og svartiden er som regel lige så hurtigt som ved telefonisk henvendelse.

DA ser med dette tiltag en styrkelse og fremtidssikring af den juridiske arbejdsgiverrådgivning og håber, at medlemmerne vil tage godt imod ændringen. Der vil sikkert blive behov for nogle justeringer af procedurer undervejs, hvilket DA håber på medlemmernes forståelse for.