Gå til sidens indhold

Hej dyrlæge – del din erfaring: Hvordan fungerer din hverdag med de nye EU-regler om veterinærlægemidler?

I de kommende uger gennemfører DDD en undersøgelse for at afdække, hvordan dyrlæger, der anvender lægemidler, har tilpasset sig de nye EU-regler om veterinærlægemidler, der trådte i kraft 28. januar 2022.

Undersøgelsen, der udsendes til alle medlemmer af DDD, skal hjælpe os med:  

  • At belyse, hvordan de nye regler påvirker din daglige praksis
  • At dele viden om de løsninger, der er fundet i praksis
  • At sikre, at DDDs videre arbejde med brugen af veterinære lægemidler er i overensstemmelse med medlemmernes ønsker og behov.

Det vil komme alle medlemmer til gavn

På baggrund af undersøgelsens resultater nedsætter vi dyreartsspecifikke fokusgrupper, der skal mødes online den 21. november for at drøfte de identificerede udfordringer og løsninger - samt hvordan DDD bedst kan prioritere sine ressourcer i fremtiden.

Målet er at sikre, at Dyrlægeforeningens arbejde afspejler dine og andre medlemmernes behov, og at vi fremhæver konkrete udfordringer og de bedste løsninger til alles fordel.

Efter fokusgruppemøderne vil relevant viden blive delt med alle medlemmer via DDDs kommunikationskanaler.

Vi ser frem til at høre dine synspunkter

Alle medlemmer, uanset kendskabet til EU-reglerne om veterinærlægemidler eller påvirkning af din daglige praksis, opfordres til at deltage i undersøgelsen. Dette er den bedste måde at opnå en nuanceret forståelse af dyrlægers hverdag blandt dyrlæger, der anvender lægemidler.

Sidste frist for besvarelse af undersøgelsen er onsdag den 1. november 2023.

 

Besvar undersøgelsen her