Gå til sidens indhold

Mød DDD på Ungdommens Folkemøde

De unge skal vide mere om dyrevelfærd og dyrlægernes arbejde. Derfor deltager DDD sammen med Det Dyreetiske Råd med en stand ved Ungdommens Folkemøde, der afholdes den 7. og 8. september i Valbyparken i København.

51915557899 D8c9bacabb O

Siden 2016 har Ungdommens Folkemøde været en demokratisk vitaminindsprøjtning til den danske ungdom. 

Sammen med Det Dyreetiske Råd deltager Den Danske Dyrlægeforening med en fællesstand på folkemødet. Her vil DDDs formand, Hanne Knude Palshof, og formand for Faggruppe Familiedyr, Christine Fossing, og de øvrige bestyrelsesmedlemmer i faggruppen quizze de unge, sætte fokus på dyrevelfærd, herunder for kaniner og gnavere, og fortælle om dyrlægers alsidige arbejde, hvad enten der er tale om fx klinisk praksis, forskning eller embedsdyrlægens rolle.

Der vi også være fokus på den aktuelle kampagne "Klar til Hund", som skal klæde hvalpekøbere godt på, så de kan træffe de rigtige valg, før de anskaffer sig hund.

Ungdommen Folkemøde trækker op mod 30.000 unge til i de to dage, hvor talks, aktiviteter, debatter og musik danner rammerne for den kommende generations demokratiske selvtillid.

Læs mere om Ungdommens Folkemøde