Gå til sidens indhold

ADO: Vi er klar til at hjælpe de berørte dyrlæger

Flere af ADOs medlemmer er omfattet af slagterilukningen i Sæby. ADO er klar til at hjælpe de berørte medlemmer videre.

FVST Saeby Nov 2021 DSC5775

Lukningen af Danish Crowns slagteri i Sæby er en utroligt trist nyhed. Det er en voldsom begivenhed for alle de ansatte, der pludselig får vendt op og ned på deres tilværelse og står i en ny og usikker situation, siger formand for ADO, Ida Tingman Møller.

- ADO stiller op med hele det beredskab, vi har, og vi står klar til at hjælpe de berørte dyrlæger – der skal skabes overblik over situationen her og nu, men også hvilke muligheder der ligger i fremtiden, fortsætter hun.

ADO er allerede i tæt kontakt med såvel Kødkontrollens sekretariat som tillidsrepræsentanten på slagteriet. På nuværende tidspunkt er der dog ikke meget afklaring om situationen og fremtidsudsigterne.

- ADO sætter derfor mange kræfter ind på at holde kommunikationen åben og hinanden opdaterede, så vi bedst muligt kan orientere de berørte medlemmer, siger ADO-formanden.

ADO står klar med både psykologisk krisehjælp, rådgivning og hjælp til at forhandle fratrædelser. Er der brug for karriererådgivning, er der også hjælp at hente her.

Skriv til ADO

Ring til ADO