Gå til sidens indhold

DDD holder lukket for telefonkontakt 18. - 25. juni på grund af opgradering af IT-system

Fon

DDDs medlemssystem skal erstattes af et nyt IT-system - og på den baggrund vil der være lukket for telefonkontakt til DDD i dagene 18. juni til 21. juni samt 25. juni. I samme periode vil det heller ikke være muligt at tilgå webdokumenter, der ligger bag login. 

Vi arbejder hårdt på at forbedre vores tjenester og sikre en mere effektiv og brugervenlig oplevelse.

Har du akut brug for hjælp?

  • Torsdag den 20. juni kan DDD alene kontaktes via mail, da alle medarbejdere modtager undervisning i det nye system.
  • Tirsdag den 18., onsdag den 19., fredag den 21. juni samt mandag den 24. juni vil det være muligt at rette akut henvendelse ifølge nedenstående:

    For ansatte: Er du medlem af ADO og har akut brug for juridisk rådgivning, kan du kontakte os på telefon 3871 0888 i tidsrummet kl. 9.30-12. Her vil vi kunne tage imod besked, og en medarbejder fra ADO vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også sende en mail til ADO-forhandling@ddd.dk og skrive »haster« i emnefeltet.

    For ledere: Er du medlem af VeL og har akut brug for juridisk rådgivning, kan du kontakte os på telefon 3871 0888 i tidsrummet kl. 9.30-12. Her vil vi kunne tage imod besked, og en medarbejder fra VeL vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også sende en mail til ddd@ddd.dk og skrive »VeL, haster« i emnefeltet.

    For virksomhedsejere: Er du medlem af DA og har akut brug for juridisk rådgivning vedrørende opsigelse og bortvisning, kan du ringe på telefon 7777 3838 i tidsrummet kl. 9.30-12. Her vil vi kunne tage imod besked, og en medarbejder fra DA vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Alternativt kan du skrive til DA@ddd.dk og skrive »haster« i emnefeltet.

Øvrige henvendelser kan rettes på mail til henholdsvis Den Danske Dyrlægeforening og VeL på ddd@ddd.dk, til ADO på ADO-forhandling@ddd.dk eller til DA på DA@ddd.dk.

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt, men håber på forståelse for eventuel forlænget svartid i perioden. 

Vi har samlet en række spørgsmål og svar (FAQ) nedenfor for at hjælpe dig med at finde svar på dine eventuelle spørgsmål. 

FAQ - implementering af nyt medlemssystem

Vi beklager ulejligheden og takker for jeres forståelse.

Opdateret 20. juni 2024