Gå til sidens indhold

DDDs årsmødet aflyses - generalforsamlingerne afholdes

På grund af de store usikkerheder, som COVID 19-pandemien skaber, har DDDs hovedbestyrelse besluttet at aflyse årsmødet på Aalborg Kultur og Kongres Center den 1.-3. oktober 2020. Det er i stedet besluttet at afholde et generalforsamlingsarrangement fredag den 2. og lørdag den 3. oktober på Hotel Nyborg Strand.

Ddd Aarsmoede 2019 185 Web

På bestyrelsesmødet den 22. juni traf DDDs hovedbestyrelse beslutning om at aflyse årsmødet og alene afholde generalforsamlingerne i faggrupperne, Ansatte Dyrlægers Organisation, Dyrlægevirksomhedernes Arbejdsgiverforening og Den Danske Dyrlægeforening.

Beslutningen er truffet efter grundige overvejelser om coronasituationen og de usikkerheder, pandemien skaber.

- Det har været en vanskelig beslutning - navnlig nu, hvor samfundet så stille er begyndt at åbne op igen, siger DDDs formand, Hanne Knude Palshof, og tilføjer:

- Som arrangør har DDD et stort ansvar først og fremmest i forhold til smittebeskyttelse, men også i forhold til at kunne levere et arrangementet, der lever op til de forpligtigelser, vi har overfor deltagere, vores indlægsholdere og ikke mindst vores mange udstillere og sponsorer. Vi ønsker jo at skabe et arrangement, der giver mulighed for både faglig udveksling, socialt samvær og en fagpolitisk snak. Og som situationen er nu, har vi vurderet, at det er for usikkert at gennemføre årsmødet i forhold til de restriktioner, der er.

Hanne Knude Palshof ser nu frem til årsmødet 2021, der kommer til at foregå den 7.-9. oktober på Hotel Nyborg Strand.

- Det faglige årsmødeprogram, som i store træk var færdigplanlagt, vil blive forsøgt gennemført på årsmødet i 2021. Medlemmerne kan godt begynde at glæde sig – det er et spændende program, og vi håber, at det bliver nogle intense dage i 2021 med masser af liv og glæde, siger Hanne Knude Palshof.

Generalforsamlingerne holdes i Nyborg

Generalforsamlingerne i DDD kommer til at foregå som et generalforsamlingsarrangement på Hotel Nyborg Stand fredag den 2. og lørdag den 3. oktober.

Se det foreløbige program 

Fredag aften er der fællesmiddag, som er gratis for alle medlemmer. Der er ligeledes gratis overnatning - betalt af henholdsvis ADO og DA.

Der arbejdes på at streame generalforsamlingerne, så det bliver muligt at følge dem fra distancen.

Du kan tilmelde dig generalforsamlingerne her

Generalforsamlingsmateriale

Hvis du ønsker at stille et forslag til en dagsorden, skal forslaget være fremsendt inden den 1. august til DDDs hovedpostkasse ddd@ddd.dklæs mere her. Samme sted kan du få overblik over tidspunkter for generalforsamlingerne, og hvem der er på valg i diverse bestyrelser. 

DDDs årsberetning, dagsordener, nøgletal for regnskabet 2019 samt aktivitetsbudgetter for 2021 udkommer i et tillæg til Dansk Veterinærtidsskrift nr. 7, der omdeles fra mandag den 24. august i uge 35.