Gå til sidens indhold

Nyt samarbejde med Købstædernes Forsikring: Få medlemspris på forsikringer

Den Danske Dyrlægeforening har indgået nyt samarbejde med Købstædernes Forsikring. For dig som medlem betyder det, at der er mulighed for at få meget fordelagtige forsikringer og rådgivning til medlemspris.

Shutterstock 1921103873

DDD vil altid skabe de bedste vilkår og løsninger for medlemmerne, også når det kommer til medlemsfordele og samarbejdsaftaler med partnere. Derfor har DDD indgået et nyt samarbejde med det medlemsejede forsikringsselskab Købstædernes Forsikring.

Det betyder, at alle medlemmer i Den Danske Dyrlægeforening får tilbudt privatforsikringer til en attraktiv medlemspris fra Købstædernes Forsikring.

Et samarbejde med et fælles værdisæt

For Hanne Knude Palshof, formand i Den Danske Dyrlægeforening, er det særligt det at være medlemsejet, som skaber en fællesnævner med Købstædernes Forsikring:

- Gensidighedstanken er vigtig for os, fordi vi gerne vil lægge beslutningskraften hos vores medlemmer. Det har vi til fælles med Købstædernes Forsikring, hvor man som forsikringskunde automatisk bliver en del af ejerskabet, fordi det er et gensidigt selskab. Det er en fællesnævner mellem os, så derfor var de et godt valg som ny forsikringspartner.

For Torben Moos, salgsdirektør i Købstædernes Forsikring, er det også fællesskabet om det samme værditilbud, som gør det nye samarbejde til et godt match:

- Vi har gode erfaringer med at samarbejde med organisationer, som ønsker at udvide deres værditilbud med forsikring. For at finde et godt match med nye samarbejdspartnere arbejder vi altid med en tilgang, hvor vi forsøger at finde fællesskab i de samme værdier med vores samarbejdspartner. Og det match har vi fundet i Den Danske Dyrlægeforening.

Den nye aftale med Købstædernes Forsikring dækker privatforsikring som indbo-, sundheds- og bilforsikringer osv. Den eksisterende aftale for erhverv fortsætter gennem Dyrlægevirksomhedernes Arbejdsgiverforening.

Kontakt Købstædernes Forsikring for at høre mere om den nye fordelsaftale. Du kan kontakte dem her: kundeservice@kfforsikring.dk eller på tlf. 3345 7472. 

Du kan også læse mere her