Gå til sidens indhold

Pharmadanmark og Dyrlægeforeningen går sammen i ny stærk struktur med fokus på veterinær og life science

Pharmadanmark og Den Danske Dyrlægeforening har besluttet at samle kræfterne i et nyt slagkraftigt fællessekretariat. Fællessekretariatet skal dermed servicere to selvstændige foreninger, som også beholder hver sin politiske ledelse og medlemskreds.

20080322 194432 5 23Mb

Formand for Dyrlægeforeningen, Hanne Knude Palshof, udtaler:

- Vi har meget til fælles, hvad enten det gælder nærhed og tilgængelighed i forhold til medlemmerne eller den dybe faglighed og fællesskab, som kendetegner vores foreninger indenfor medicin, sundhed eller life science, hvad enten det er humant eller veterinært. I Dyrlægeforeningen kan vi se, at der bliver flere dyrlæger i life science ud over de hverv, som omverdenen traditionelt tror, at dyrlæger beskæftiger sig med. Det giver derfor rigtig god mening netop at samarbejde med Pharmadanmark. Vores fagligheder kan sammen løfte life science markant.

Formand for Pharmadanmark, Rikke Løvig Simonsen, udtaler:

- Det er godt for medlemmerne, det er godt for vores foreninger - sammen står vi stærkere rustet i tid, hvor der er rift om både medlemmerne og den politiske dagsorden. Jeg tror på, at der er en fremtid for højt specialiserede foreninger, hvor man kan gøre hinanden bedre både politisk og fagligt, hvis man forstår at arbejde sammen og samle kræfterne. Og så kan vi forhåbentlig lære hinanden et og andet – derfor er det også et mere robust udgangspunkt for fremtiden for vores to foreninger. Samlet skal vi rådgive og servicere en branche og fagområder i rivende vækst med udgangspunkt i de forskellige kompetencer, som vores foreninger repræsenterer – det ser vi frem til at løfte i fællesskab.

Adm. direktør, Susie Ekstrand udtaler:

- Det afgørende er, at det kommer medlemmerne til gavn, og vi udvikler de ydelser, vi har, så vi ikke kun leverer det medlemmerne har brug for, men også det medlemmerne ikke vidste, de havde brug for. Da vi primært er medlemsfinansierede foreninger, skal vi hele tiden kunne se vores medlemmer i øjnene og bruge medlemskronerne bedst muligt. Det er opgaven for enhver moderne medlemsorganisation i 2021.

Det nye fællessekretariat får til huse på 9. sal i Codanhus på Frederiksberg fra 1. september i år.