Gå til sidens indhold

Skiftedag: DDD får ny adresse på Amager og ny direktør

Den Danske Dyrlægeforening flytter mandag den 30. maj ind i nye lokaler i et kontorhotel på Amager. Og samtidig tiltræder Joakim Lilholt som ny direktør for foreningen.

Amager Strandvej 60

Mandag den 30. maj flytter Den Danske Dyrlægeforening ind i nye lokaler i et kontorhotel på Amager Strandvej med direkte udsigt til Øresund.

Dermed bliver der sat et punktum for samarbejdet med Pharmadanmark, som Dyrlægeforeningen har haft sekretariatsfælleskab med siden 1. september sidste år.

- Jeg er glad for, at vi på kort tid har fundet et nyt sted at drive sekretariatet fra. Samarbejdet med Pharmadanmark om et fælles sekretariat lykkedes desværre ikke, og vi traf derfor beslutningen om at opsplitte sekretariaterne igen, siger formand for Den Danske Dyrlægeforening, Hanne Knude Palshof og tilføjer:

- Udflytningen til Amager er en midlertidig løsning, idet vi fortsat sonderer muligheder for at flytte til lokaler på andre lokationer og indgå alliancer med andre organisationer. Men her og nu giver flytningen arbejdsro til Dyrlægeforeningens fortsatte arbejde for medlemmerne.

Ny stærk profil til at lede foreningen

På baggrund af opsplitningen af sekretariatsfællesskabet med Pharmadanmark skulle DDD finde en ny direktør, og her er valget faldet på Joakim Lilholt.

Joakim Lilholt har tidligere har været adm. direktør i Tandlægeforeningen og underdirektør i Nordea (nu Velliv), og senest direktør i Szpirt & Company. Han har væsentlig praktisk ledelseserfaring og har arbejdet med fagpolitisk indflydelse, ligesom han besidder lang bestyrelseserfaring og har siddet i flere råd og nævn.

- Jeg er utrolig glad for, at Joakim har påtaget sig opgaven med at udvikle og lede Den Danske Dyrlægeforenings sekretariat. Vi ser ind i en ny fremtid, hvor vi skal bruge kræfter på at styrke den allerede igangsatte strategiske udvikling, der skal øge servicen og kendskabet til foreningen. Med Joakim har vi fået en stor kapacitet til at bringe DDD videre, siger Hanne Knude Palshof.

Om sit nye job som direktør siger Joakim Lilholt:

- Jeg glæder mig til at bidrage til at skabe resultater indenfor medlemsservice og politisk indflydelse. Det er en opgave, jeg går til med stor ydmyghed, og jeg ser frem til at løfte den sammen med dygtige og loyale medarbejdere, der er med til at skabe de bedste betingelser for dyrlægers arbejdsliv og sikre politisk indflydelse.

Joakim Lilholt tiltræder som ny direktør for DDD den 1. juni.

Joakim Lilholt er bl.a. uddannet jurist fra København og Edinburgh universiteter og har lederuddannelser fra bl.a. Wharton, INSEAD og Harvard.

Kontakt til sekretariatet på flyttedagen

På grund af flytningen er telefonerne til sekretariatet lukket mandag den 30. maj om formiddagen. Telefonerne åbner igen kl. 13.

Den nye adresse til sekretariatet er:

Den Danske Dyrlægeforening
Amager Strandvej 60
2300 København S.