Gå til sidens indhold

Vi har fået nyt medlemssystem

Vi er glade for at kunne præsentere Membersite - DDDs helt nye medlemssystem!

COLOURBOX27853308

Membersite er designet med medlemmerne og medlemsvirksomhederne i centrum og tilbyder en bred vifte af eksklusive funktioner og ressourcer, der gør det nemmere end nogensinde at administrere medlemskab og få mest muligt ud af medlemsfordelene.

Sådan logger du på Membersite

Adgang til Membersite sker via Mit DDD på forsiden af ddd.dk. 

Mit DDD er for medlemmer af Den Danske Dyrlægeforening, Dyrlægevirksomhedernes Arbejdsgiverforening, Ansatte Dyrlægers Organisation og Veterinær Lederforening.

Som noget nyt har du adgang til at logge på Mit DDD med MitID, og dermed har du nem adgang til at opdatere dine oplysninger, se dine beskeder, tilmelde dig arrangementer og meget mere.

Bemærk - for at logge ind på hunde- og katteregisteret skal du bruge praksislogin – helt som du plejer. Du finder adgangen til registrene under Mit DDD.

Hvad finder du bag login?

På Membersite finder du blandt andet:

  • Min profil: Vi anbefaler, at du holder dine personlige oplysninger opdaterede, så vi altid har de nyeste data registreret. Du kan også vedligeholde dine virksomhedsdata.
  • Arrangementer: Tilmeld dig og dine medarbejdere spændende arrangementer, kurser og webinarer direkte gennem platformen.
  • Mine medlemskaber: Her kan du se, hvilke medlemskaber du har tegnet.
  • Filer: Du får adgang til nyttige dokumenter, vejledninger og andre filer, der er relevante for dit fagområde. Alle filer, der ligger bag login på hjemmesiden, skal nu hentes i filmapper på Membersite.

Afhængigt af sammensætningen af dit medlemskab får du adgang til de foreninger, faggrupper mv., som du er medlem af.

Log in på Membersite via ddd.dk og udforske de mange nye funktioner. 

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du har problemer med login - ddd@ddd.dk / 3871 0888. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig hurtigst muligt.