Gå til sidens indhold
Jobopslag

AniCura Familiedyrlægerne har travlt og søger 2 dyrlæger

Vi mangler 2 dyrlæger til AniCura Familiedyrlægerne Hobro, AniCura Familiedyrlægerne Svenstrup og AniCura Familiedyrlægerne Aars.

Hvem er du?

Du er faglig engageret dyrlæge, som enten allerede nu har gode kompetencer eller har evnerne og lysten til at tilegne dig dem. Du har gode kommunikative evner, arbejder godt i teams og påskønner en travl hverdag under ordnede forhold. Du er ambitiøs og drømmer om at arbejde i et spændende fagligt miljø, hvor også du bidrager til det gode arbejdsmiljø.

Hvem er vi?

AniCura Familiedyrlægerne driver dyrehospitaler i Hobro, Aars og i det sydlige Aalborg. Vi er 10 dyrlæger og i alt omkring 30 ansatte. Vi lægger vægt på høj faglighed og den gode hverdag. Vore dyrehospitaler er certificerede gennem ISO Dyrlægen, hvilket er en stor hjælp når nye medarbejdere bliver introduceret.  Er du nyuddannet eller mangler erfaring,  vil du få tilknyttet en af os som fast mentor, så du trygt kan blive fortrolig med både faget, kunderne og patienterne.  Som en del af AniCura tilbydes du udvikling både fagligt og personligt gennem AniCura Continuing Education.

Vi påskønner samarbejdet med vore kolleger og modtager henvisninger indenfor flere specialer - primært kirurgi, intern medicin og tandbehandling. De fleste af vore dyrlæger og veterinærsygeplejersker har videreuddannelse indenfor deres faglige område. Vi driver døgnbemandet vagthospital i samarbejde med AniCura City Syd og AniCura Gistrup.

Vil du være en del af vores familie?

Ansøg venligst ved at aflevere din ansøgning via ansøgningsknappen her. Vi holder samtaler løbende. Spørgsmål om stillingen kan rettes til klinikchef Torben Lindbjerg – torben.lindbjerg@anicura.dk

Send ansøgning