Gå til sidens indhold
Jobopslag

Dyrlæge til Anicura Skovlunde Dyrehospital

Vi kan tilbyde dig at indgå i et stærkt team, hvor høj faglighed og stor omsorg for klienter og patienter er i fokus. Vi har alle vores specialer og benytter os meget af sparring med hinanden.

Vi søger en engageret kollega til at supplere vores velfungerende team på 5 dyrlæger, 5 veterinærsygeplejersker, og 4 dyrlægestuderende. 

Hvem er vi?

AniCura Skovlunde Dyrehospital et nyt dyrehospital med alle moderne faciliteter og udstyr.  Bl.a. har vi separate operationsstuer for ortopædi og bløddelskirurgi, ICU, scanningsafdeling og tandbehandlingsafdeling og en genoptræningsafdeling med water walker. Vi modtager henvisninger indenfor ortopædi og fysioterapi, medicinsk udredning, ultralydsscanning og adfærdsbehandlinger. 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi kan tilbyde dig at indgå i et stærkt team, hvor høj faglighed og stor omsorg for klienter og patienter er i fokus. Vi har alle vores specialer og benytter os meget af sparring med hinanden. Du har god mulighed for at udvikle dig både bredt og mere snævert. Vi har en god omgangstone og sætter humor højt. Fordi vi er en del af AniCura, har vi rig mulighed for erfaringsudvekslning og uddannelse på netop de områder, der interesserer dig.

Vi søger dyrlæge med erfaring fra praksis. Det er vigtigt for os, at du har lyst til at udvikle dig og være med til at udvikle hospitalet. Arbejdstiden vil være 30-32 timer ugentligt, med en mindre vagtmængde. Tiltrædelse senest 1/2 2021.

Vi ser frem til din ansøgning senest den 1/12 2020. 

Kontakt gerne Stig Feldballe på 4491 9077 eller på stig.feldballe@anicura.dk, hvis du har spørgsmål.