Gå til sidens indhold
Jobopslag

Dyrlægegruppen Frijsenborg søger smådyrsdyrlæge

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med vægt på faglig udvikling, fokus på uddannelse, positivt arbejdsmiljø, ordnede forhold med godt vagtskifte og dygtigt personale.

Vi oplever en meget positiv udvikling i vores smådyrssektor og er derfor i gang med en større udvidelse af vores afdeling i Hinnerup, som forventes færdig sidst på sommeren. Vi står nu og skal have en ny dyrlæge – og det glæder vi os rigtig meget til.

Så;

  • Har du lyst til at specialisere dig indenfor et fagligt specifikt område?
  • Er du målrettet og videnbegærlig?
  • Er du serviceminded og positiv af sind?
  • Har du gode sociale kompetencer?
  • Har du lyst til at indgå i et dynamisk team med fokus på faglighed?

Så er det måske dig, vi søger.... Har du erfaring, ser vi dette som en fordel.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med vægt på faglig udvikling, fokus på uddannelse, positivt arbejdsmiljø, ordnede forhold med godt vagtskifte og dygtigt personale.

Timetal 30-37 timer/uge med ansættelse hurtigst muligt. Det vigtigste er dog, at du er den rette person. Vi afholder selv artspecifik 16-skiftet vagt med omstilling kl. 23.00 til et eksternt vagthospital.

Ansøgningsfrist d. 1/6-19, men ansøgere vil løbende blive kaldt til samtale.

Dyrlægegruppen Frijsenborg har afdeling i Hammel og Hinnerup, tæt på Århus. Vi er førende indenfor reproduktion hos hund og kat, samt bl.a. specialiseret indenfor tænder. Se mere på www.frijsenborgvet.dk eller på Facebook.

Ved yderligere information kontakt dyrlæge Kathrine Kirchhoff 61629290 eller dyrlæge Ditte Heidemann 61201604. Ansøgninger sendes til dir@frijsenborgvet.dk.