Gå til sidens indhold
Jobopslag

Ringkøbing Dyrehospital søger dyrlæge

Assistent søges til Ringkøbing Dyrehospital i en 30-37 timers stilling.

Vi har en travl hverdag, krydret med god humor og omsorg for hinanden. Rammerne er et moderne og veludstyret hospital med alt indenfor tandudstyr, scanner, laser, digital røntgen mv. Tilbyder løn efter kvalifikationer. Vi har 7-skiftet vagtordning, sammen med lokale og gode kollegaer. Du vil efter endt oplæring indgå i denne.

Basis er dejlige kunder, der er kommet på Ringkøbing Dyrehospital i flere generationer. Vi er et dyrehospital i forsat vækst, og vi har i de seneste år valgt at specialisere os og have fokus på hobbydyr, hund, kat, hest, fugl og fisk.

Dagligdagen på klinikken består af alt fra alm. sundhedstjek og vaccination, til mere avancerede behandlinger og operationer, såsom TTA, samt daglige landture til hestehold eller hobbylandbrug.

Om du er erfaren eller nyuddannet, er mindre vigtigt, det rigtige match vægtes højest, og du vil hurtigt opleve at få dine egne ansvarsområder i forhold til egne kompetencer, ligesom vores fagligt store bredde hurtigt vil sikre dig en god oplæring og indsigt.

Har du opklarende spørgsmål og ønsker yderligere informationer, så kontakt Leif Sohnemann på tlf. 9732 2022 eller e-mail ringk.dyrehospital@mail.dk