Gå til sidens indhold
Jobopslag

Rødovre Dyreklinik søger dyrlæge til barselsvikariat

Rødovre Dyreklinik søger en ambitiøs og hårdtarbejdende dyrlæge med start fra februar 2021.

Da den ene af vores dygtige dyrlæger går på barsel, søger vi en vikar til at indgå i vores travle hverdag. Af kandidat søger vi en dyrlæge med stærke faglige kompetencer og yderligere lyst til at udvikle disse. De primære opgaver vil inkludere diagnosticering og behandling af mindre kæledyr. Du skal være empatisk og god til at kommunikere med vores klienter. Entusiasme og et højt drive er også karaktertræk, vi sætter stor pris på. Vi har mange medicinske patienter, hvorfor udredninger indenfor dette område vil være en stor del af din dagligdag. Har du interesse for og/eller erfaring indenfor kirurgi, er dette bestemt også en mulighed.

Vi tilbyder et fantastisk arbejdsmiljø i en veludstyret klinik. Klinikken råder over digital tandrøntgen og nyt direkte røntgenanlæg, eget laboratorie med alt in house af blodapparatur, ultralydsscanner, tonopen osv.  Endvidere har vi to lækre konsultationsrum, et tandrum, en separat operationsstue, en forberedelse, og flere bur-rum.

Af personale består vi til daglig af 3 dyrlæger, hvoraf chef dyrlæge Lone Paredes også er uddannet fagdyrlæge. Vi er derudover 2 autoriserede VSP’er samt 2 elever. Sammen stræber vi efter at sætte faglig kvalitet og trivsel i fokus til gavn for vores patienter og deres ejere.

Vi tilbyder den rette kandidat 30-37 timer ugentligt, og der er ingen vagtforpligtigelse. Stillingen er som udgangspunkt et barselsvikariat, men da vi er en klinik i udvikling, vil der være mulighed for fastansættelse til den rette kandidat.

Der vil blive afholdt samtaler løbende. 

Lyder det som noget for dig, modtager vi gerne din ansøgning på:

info@roedovredyreklinik.dk

For yderligere spørgsmål omkring stillingen kan Lone Paredes kontaktes direkte på tlf.: 2259 1606.