Dyrevelfærd i produktionen
Dyrevelfærd er en essentiel del af en bæredygtig animalsk produktion. Vores mission er at bruge den nyeste viden og de nyeste teknologier til at sikre dyrevelfærd og samtidigt skabe værdi for de virksomheder, der håndterer levende dyr og animalske produkter.
Du bliver ansvarlig for projektgennemførsel og løsning af rådgivnings- og undervisningsopgaver. Du kommer til at arbejde på et projekt, hvor vi finder teknologiske løsninger til at detektere tidlige tegn på sygdom hos søer i drægtighedsstalden.
Du skal rådgive virksomheder om håndtering af levende dyr, og du skal undervise slagterimedarbejdere i dyrevelfærd. Dine opgaver gennemføres i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere inden for animalsk produktion, fiskeindustrien og medicinalindustrien. Derudover har vi et tæt samarbejde med universiteter og interesseorganisationer.
Du får et spændende job med masser af udviklingspotentiale, hvor der er stor fleksibilitet og selvstændighed, og hvor du, bl.a. gennem salgs- og ansøgningsarbejde, får mulighed for at sætte dit præg på, hvilke områder vi skal opdyrke for at bidrage til fremtidens dyrevelfærd.
Du skal forvente 10 til 20 rejsedage om året.
Konsulent med både praktisk og teoretisk tilgang
Vi forestiller os, at du er kandidat i Husdyrvidenskab eller Veterinærvidenskab. Hvis du har erfaring fra primærproduktionen, management og avl, vil det være et plus. Vigtigst er dog, at du motiveres af at bringe din viden i anvendelse og skabe værdi i vores projekter.
Som person er du en teamplayer, entusiastisk, selvstændig og har masser af gåpåmod, da du både kommer til at være ude hos kunder, på ”staldgulvet” og på kontoret.
Du er vant til at arbejde selvstændigt og i mindre tværfaglige grupper, og du går aktivt i dialog med kunder og kollegaer for at sikre de bedste løsninger.
Du behersker dansk og engelsk og er vant til at formulere og formidle tekniske resultater både mundtligt og skriftligt på begge sprog.
Kontakt
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Dorte Schrøder-Petersen på telefon 7220 1359 eller centerchef Holger Dirac på telefon 7020 2978.
Vi holder samtaler løbende, så vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest og senest den 13. januar 2023.
På Teknologisk Institut er vores medarbejdere vores største ressource, og vi er altid på udkig efter nye kolleger, der er nytænkende og skaber værdi i et samarbejde. Vi styrker danske virksomheder ved hjælp af banebrydende teknologier og mere end 1000 kollegers faglige ekspertise. Vi skaber innovative resultater og værdi for erhvervslivet i et internationalt samarbejde med virksomheder og universiteter. Vores udstyr og laboratorier er i verdensklasse og med mange faglige kompetencer samlet ét sted, udvikler vi viden, teknologier, metoder og produkter, der virker i praksis.