Gå til sidens indhold
Jobopslag

Vagtdyrlæge søges til AniCura Københavns Dyrehospital

AniCura Københavns Dyrehospital søger nu en eller flere rutinerede dyrlæger til at indgå i vores team af eksternt tilknyttede vagtdyrlæger.

Som ekstern vagtdyrlæge tilknyttes du Dyrehospitalet på en konsulentkontrakt, og du indgår i vores skadestuebemanding uden for almindelig åbningstid, hvor du har konsultationer samt fortager akutte udredninger og operationer.

I aften- og nattetimerne har du tillige det overordnede ansvar for de indlagte patienter. Antallet af indlagte patienter varierer typisk fra 5 til 15. Langt de fleste indlagte patienter er i behandling og stabile, men indimellem vil det være nødvendigt at forholde sig aktivt til enkelte patienter.

Vi har primært behov for at få dækket aften- og nattetimer i hverdage, weekender og helligdage. Vi forventer at du kan dække mindst 1 vagt pr måned.

De fleste af vores tilknyttede vagtdyrlæger arbejder hos os ved siden af deres ’almindelige’ job som praktiserende dyrlæge, men det er også muligt at have vagter hos os, som sin primære beskæftigelse.

Om AniCura Københavns Dyrehospital

Vi er et stort henvisningshospital på ca. 1.700 kvm med specialer indenfor intern medicin, kirurgi, kardiologi, eksotiske dyr, oftalmologi, odontologi, dermatologi, anæstesi, ortopædi, emergency og meget mere.

Et af vores vigtige fokusområder er vores døgnbemandede skadestue, hvor vi modtager alle slags patienter til indlæggelse, akutte operationer og mindre behandlinger. Vi har et højt patientflow i vores skadestue, ikke mindst i aften- og nattetimerne. Skadestuen er altid bemandet med mindst en dyrlæge og en veterinærsygeplejerske, men ofte vil der også være veterinærstuderende og vsp-elever på vagt.

Vi har veludviklede faciliteter til at håndtere indlagte dyr. Både hunde, katte, kaniner, marsvin og fugle m.fl. i både lange og korte forløb.

Vi råder over noget af det bedste udstyr tilgængeligt indenfor veterinærbranchen, bl.a. CT-scanner, to topmoderne ultralydsscannere, forskellige skoper, et stort veludstyret laboratorie, iltbur og monitorer til anæstesi- og ICU-overvågning samt respiratorer ved alle anæstesistationer.

Din profil 

  • Rutineret dyrlæge med erfaring fra smådyrspraksis
  • Kan selvstændigt udrede og foretage de mest almindelige akutte kirurgiske indgreb, som pyometra, GI-fremmedlegemer og urinvejsobstruktion
  • Kan udrede og stabilisere akutte intern medicinske patienter
  • Har overblik og handlekraft til at håndtere akutte traumepatienter
  • Har lyst og evner til at sikre en god kommunikation med vores klienter
  • Godt humør og lyst til at arbejde tæt sammen med vores dygtige veterinærsygeplejersker.

Ved spørgsmål kan du kontakte

Frederik Meyland-Smith på frederik.meyland-smith@anicura.dk eller 28 26 92 10

Ansøgning

Rekruttering sker løbende og ansøgninger sendes til frederik.meyland-smith@anicura.dk