Gå til sidens indhold
Jobopslag

1-2 dyrlæger til smådyrspraksis søges

Vi har brug for dit/jeres store faglige engagement som bidrag til videreudvikling af hospitalet og tilpasning til fremtidens muligheder og krav.

Vi har over de senere år mødt stor søgning, hvilket har ledt til, at vi i januar flytter ind i nyopført dyrehospital.

Du bliver en del af et engageret team, bestående af  3-4 dyrlæger, 5 VSP - heraf en FVSP i anæstesi  og 2 under uddannelse til henholdsvis FVSP tandbehandling/FVSP anæstesi.

Vi har brug for dit/jeres store faglige engagement som bidrag til videreudvikling af hospitalet og tilpasning til fremtidens muligheder og krav. Vi ser selvfølgelig, at du har ønsker om personlig og faglig udvikling.

For at styrke virksomheden sigtes der mod at udvide ejerkredsen, hvorfor interesse herfor vil være en fordel men intet krav.

Sagt med andre ord og på Vestjysk:

Har du lyst til at være med til at bestemme og har ideer til, hvordan opgaver kan klares? Vil du evt. også være med til at få lidt af overskuddet, når året er gået? Brænder du for noget specielt, som kræver, at vi indretter hospitalet efter særlige krav, så ring eller skriv, så får vi en snak om det.

Og - jo, jo vi lægger også vægt på god ”værkstedshumor” i en travl klinik. Men vi sover godt om natten, for hospitalet har ikke vagtfunktion.

Ansøgning/henvendelse vil blive behandlet løbende, til vi har fundet dig.

Du kan betragte din henvendelse som 100 % fortrolig.

Ansøgningsfrist 01.03.2021 men skriv/ring med det samme!

Kontakt Esbjerg Dyrehospital  Post@esbjergdyrehospital.dk att Mads Rousing eller 7512 2167.