Gå til sidens indhold
Jobopslag

Er du vores nye gode kollega?

Byens dyreklinik søger dyrlæge til 30-timers vagtfri stilling.

Om jobbet

Dynamisk, 30-timers vagtfri stilling i vores nyligt renoverede "storby"-klinik, der beskæftiger to andre dyrlæger og to veterinærsygeplejersker, en receptionist og 2 elever.

Vi arbejder udelukkende med kæledyr med hovedvægt på hund og kat – en del kaniner og lidt marsvin.

Vi er Low-stress-handling certificerede, og snart Cat Friendly, og hensynsfuld low-stress håndtering af dyrene er en del af vores DNA.

Vi råder over diverse udstyr (røntgen, UL, tandrøntgen/unit), laboratorium med bl.a. abaxis udstyr, desuden adskilte hunde- og kattekonsultationer og -venteværelser, samt operationsafdeling med polyklinik, tandrum, operationsrum og særskilt hunde- og katteindlæggelse – primært til ambulant behandling.

Om dig

Vi forventer, at du:

  • Har en tiltalende personlighed, er positiv og har gode samarbejdsevner
  • Deltager aktivt i videreudvikling af dyreklinikkens fagområder og kundegrundlag, med udgangspunkt i dyreklinikkens værdier og visioner
  • Er pligtopfyldende og mødestabil.

Det vil være dejligt, hvis du har rutine og erfaring indenfor kæledyrsfeltet, men "grøn energi", engagement og stejl indlæringskurve alene vil også være velkomment.

Om teamet

Vi er en nyt team med masser af engagement og arbejdsglæde! Vi har gang i en masse nye spændende tiltag som team og klinik. Hos os vil din udvikling og trivsel være i fokus.

Vi kan tilbyde dig:

  • 30 timers varieret arbejdsuge med betalt frokostpause.
  • En arbejdsplads med gode arbejdsvilkår og arbejdstider.
  • Fantastisk teamånd, positiv dialog, daglige morgenmøder, fokus på målsætning og udvikling af dyreklinikken, teamet og hver enkelt ansat. Herunder løbende én-til-én møder hver måned, hvor din trivsel og udvikling er samtaleemnet. Desuden har vi fredagskage, og flere årlige personalearrangementer.
  • Videreudvikling af dig som dyrlæge, herunder internt oplæringsforløb, i bl.a. kirurgi af vores søde kirurg, der er vant til at undervise dyrlæger.
  • Løn og pension efter overenskomst og kvalifikationer.
  • Snarlig tiltrædelse.

Motiverede ansøgninger modtages snarest mulig – personlighedstests (Enneagram-test) og samtaler afholdes løbende, og der ansættes, når den rette er fundet.

Ansøgningen stiles til dyrlæge Camilla Agger, og sendes til info@byens-dyreklinik.dk eller kan afleveres personligt på Byens dyreklinik, Rosenvangs Allé 2, 8260 Viby J.