Gå til sidens indhold
Jobopslag

Agria Vet Guide udvider team af online dyrlæger

Vi søger dyrlæger til at forstærke vores dedikerede danske team.

Agria Vet Guide blev etableret i Sverige i 2020 og har været i enorm vækst lige siden. I dag tilbyder vi online veterinærrådgivning i fire nordiske lande – heraf i Danmark siden maj 2021. Nu søger vi allerede flere dyrlæger til at forstærke vores dedikerede danske team.

Hvad er Agria Vet Guide?

Agria Vet Guide er et datterselskab af Agria Dyreforsikring. Vi tilbyder online veterinærrådgivning for at hjælpe kæledyrsejere og kæledyr omkring mindre skader eller sygdomme – uanset hvor de befinder sig. Kæledyrsejeren opretter en aftale i vores app, beskriver problemet og får svar fra en autoriseret dyrlæge under et videoopkald.

Derfor skal du også være med

Verden har efterhånden lært os, at vi kan løse mange problemer online, og efterspørgslen efter hurtig online service stiger hele tiden.

Fleksibilitet er essensen i vores produkt. Det samme gør sig gældende i jobbet som dyrlæge hos os. Du bestemmer, hvor og hvornår det passer dig at arbejde. Vi har åbent alle ugens dage, det gør det let at supplere jobbet med dine timer på klinikken.

Hvem er du?

Vores dyrlæger er nøglepersoner i vores organisation og ansigtet ud til vores slutkunder. Du er derfor klar til at tilbyde professionel vejledning på afstand.

Du bliver en del af et stort veterinærhold med bred kompetence. I har naturligvis et online forum, hvor I kan udveksle viden og erfaring, men vi mødes også ansigt til ansigt.

Ud over dine kompetencer inden for veterinærmedicin værdsætter vi kommunikative færdigheder med en ydmyg og sympatisk tilgang – at kunne levere service af høj kvalitet med et stort smil.

Tjekliste til dig:

  • Dyrlæge med dansk autorisation
  • Minimum tre års klinisk erfaring
  • Erfaren med vagttjeneste
  • Tryg i at vurdere et kæledyrs sundhedstilstand og give anvisninger i pleje og forebyggelse – eller ved behov henvise til den nærmeste dyrlæge
  • Registreret CVR-nummer
  • Taler flydende dansk

Send CV og ansøgning til os på mail hurtigst muligt.