Gå til sidens indhold
Jobopslag

Ambitiøse dyrlæger søges snarest muligt til Evidensia Næstved Dyrehospital

Engagement, god energi og faglig sparring er nøgleord i vores hverdag, hvor vi til stadighed søger at være på forkant med den seneste udvikling.

Har du nogle års erfaring inden for smådyrsområdet, og brænder du for at gøre en forskel for vores patienter og dyreejere, så søger vi lige nu to dyrlæger til vores hospital i Næstved. I din ansøgning bedes du lægge vægt på dine interesseområder og din motivation for at søge stillingen hos Evidensia Næstved dyrehospital.

Som en del af en større international koncern ønsker vi at tiltrække de helt rigtige kandidater, der udover høj faglighed tillige besidder menneskelige kompetencer, der indbyder til samarbejde - både lokalt og på tværs af vores enheder.

Engagement, god energi og faglig sparring er nøgleord i vores hverdag, hvor vi til stadighed søger at være på forkant med den seneste udvikling. Vi investerer således i den enkelte medarbejder til gensidig inspiration og udvikling. Videreuddannelse er et vigtigt element i ansættelsen og i at styrke vores faglighed, og vi afholder således løbende kurser hen over året.

Som medarbejder på Næstved Dyrehospital vil du blive en del af et super team af dygtige kollegaer, der hver dag samarbejder og deler viden med patienten i centrum - både internt på klinikken og med alle vores øvrige kollegaer på tværs af Danmark. Vi har det sjovt sammen og samtidig et rigtig godt arbejdsklima, som vi alle sammen bidrager positivt til. Arbejdstiden drøfter vi - den kan enten være fuld tid eller deltid.   

Vil du vide mere om Evidensia, så besøg vores hjemmeside www.evidensia.dk Vil du høre mere om stillingerne, så kontakt vores klinikchef Rebecca Jessen (5060 7369) eller Country Manager/CEO Ulla Pless (8188 7171).

Vi indkalder løbende til samtaler - så send derfor din ansøgning hurtigst muligt på nedenstående link. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen