Gå til sidens indhold
Jobopslag

AniCura Aarhus Dyrehospital søger dygtige vagtdyrlæger til vores vagtberedskab

AniCura Aarhus Dyrehospital er i rivende udvikling og antallet af patienter der henvises til vores vagthospital er stadig stigende. Derfor har vi behov for at udvide vores team af dygtige vagtdyrlæger.

Dygtige vagtdyrlæger søges til AniCura Aarhus Dyrehospital. Vi er et af landets største henvisningshospitaler, og vi behandler udelukkende henviste og syge dyr. Vi er meget taknemmelige over den tillid, vores kollegaer viser os, og vi ved det forpligter.

Arbejdsopgaver 

Vi kan tilbyde et alsidigt job med masser af spændende udfordringer. Som vagtdyrlæge modtager du patienter i vores akutfunktion. Du foretager udredning, stabilisering og behandling i samarbejde med vores erfarne team af vagtsygeplejersker og med back-up fra gruppen af dyrlæger på vores dyrehospital.

Du vil selvfølgelig blive sat grundigt ind i arbejdopgaverne - herunder også vores interne faglige og etiske retningslinjer.

Kvalifikationer

Du har erfaring med undersøgelse og behandling af akutpatienter, og vi lægger vægt på, at du er fagligt dygtig, ansvarsbevidst og engageret. Du trives med til tider at have travlt, og så vægter vi evnen til at indgå i et team højt. Det er også vigtigt at have gode kommunikationsevner i samarbejdet og dialogen med klienterne.

Du må gerne være ansat i en assistentstilling på en anden dyreklinik eller dyrehospital og have vagtarbejdet hos os som supplement (med accept fra din nuværende arbejdsgiver). Du er selvfølgelig også meget velkommen, hvis du er klinikejer og kunne have lyst til yderligere udfordringer i det akutte arbejde.

Hvem er vi ?

AniCura Aarhus Dyrehospital er et af landets største henvisningshospitaler, hvor vi udfører alle typer af udredninger og operationer. Hospitalet er veludstyret med alle tænkelige faciliteter herunder CT- og MRI scanner og stort in-house laboratorium.

Vi er et team, der i det daglige består af 14 dyrlæger, 18 veterinærsygeplejersker, 7 vsp-elever, 1 bogholder og 1 direktør. Vores hverdag er præget af en positiv og humoristisk omgangstone.  

Skulle dette have vakt din interesse, så kontakt Steen Engermann på steen.engermann@anicura.dk eller ring på 86282788. Vi læser ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

SØG STILLINGEN HER