Gå til sidens indhold
Jobopslag

Dyrlæge til Intern Medicin hos AniCura Københavns Dyrehospital

Har du lyst til at blive en del af AniCura Københavns Dyrehospital?

Vi er et stort henvisningshospital med en døgnåben skadestue året rundt, hvor vi modtager primært hunde og katte. Vi har indlæggelsesafsnit til både ICU- og ISO-patienter. Vi råder over noget af det bedste udstyr tilgængeligt indenfor veterinærbranchen bl.a. CT-scanner, digital røntgen, topmoderne ultralydsscannere, diverse skopiudstyr og et stort veludstyret laboratorie med fast personale.

Stillingen:

Vi søger en dyrlæge til vores afdeling for intern medicin. Teamet består af 4 dyrlæger og 4 veterinærsygeplejersker. Udover at være en del af teamet, indgår de fleste også som en del af vores døgnbemandede vagthospital.

På hverdage har vi dels et planlagt spor til udredning, og dels et akutspor, som håndterer akutte patienter og patienter fra hospitalet. Desuden er der et tæt samarbejde med de andre dyrlæger i huset om patienter, som er under udredning. Vi prioriterer vidensdeling og det gode arbejdsmiljø meget højt.

Du vil arbejde på et team med en dyrlæge og en veterinærsygeplejerske, hvor i sammen har en række patienter på dagen, samt hjælper de andre spor på intern medicin ved behov.

Vi søger en dyrlæge, som har erfaring med intern medicin og selvstændigt kan udrede patienter. Ansøgere med praktisk kendskab indenfor følgende procedurer vil blive foretrukket: Abdominal ultralydsscanning med udtagelse af FNA, diverse skopier som gastro/duodeno/colonoskopi, cystoskopi, rhino/bronchoskopi, cytologi, udtagelse af cerebrospinalvæske og ledvæske samt blodtransfusioner. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med onkologi, herunder cytostatika.

I stillingen indgår backup til vagthavende dyrlæge ved avancerede intern medicinske patienter. Desuden indgår deltagelse i hospitalsweekend med 6 weekender pr år.

Alt efter dine kompetencer vil vi have mulighed for at tilpasse stillingen til dine kvalifikationer.

Vi forventer:

  • Du har flair for kundeservice og er god til at kommunikere med alle typer klienter
  • Du dokumenteret erfaring med intern medicin og ønsker at udvikle dig indenfor dette felt
  • Du trives at arbejde i et hus, hvor hospitalsarbejde og akutarbejde er en væsentlig del af hverdagen
  • Du har et godt humør, er hjælpsom og fleksibel – også i travle perioder 

Til gengæld tilbyder vi en arbejdsplads med fantastiske kollegaer, et godt arbejdsmiljø og mulighed for at lære noget nyt hver dag.

Stillingen er 37 timer ugentligt. Arbejdstiden er primært placeret på hverdage, samt 6 weekender pr år.

Hvem er AniCura:

AniCuras ambition er at være den mest attraktive arbejdsgiver indenfor dyrlægebehandling. Vi dedikerer tid og ressourcer til udvikling af vores medarbejdere, da vi ved, at høj medarbejdertilfredshed er nøglen til at nå vores mål om at være bedst på markedet inden for medicinsk kvalitet og kundeservice. Personlig og professionel udvikling er en naturlig del af at arbejde hos AniCura. AniCura Continuing Education (ACE) er et uddannelsestilbud med en række kurser hvert år, der finder sted forskellige steder i Europa. Kurserne dækker alle veterinære områder og professioner og afholdes af kendte eksterne lektorer og certificerede undervisere

Vil du blive en del af vores familie?

Ansøg venligst ved at aflevere din ansøgning via ansøgningsknappen nedenfor. Ved spørgsmål kan du kontakte administrerende direktør Ina Hammershaimb på 5060 0866, sidste ansøgningsfrist er 15. februar 2022, vi kalder til samtaler løbende.

Send ansøgning