Gå til sidens indhold
Jobopslag

AniCura Odense Dyrehospital søger dyrlæger til vagtpasning

Vi søger to dyrlæger med erfaring som ønsker at indgå i dyrehospitalets vagtarbejde. Dette inkluderer hverdags-, weekend- og helligdagsvagter.

Vagtbyrden vil blive tilrettelagt individuelt, men for at få en vis kontinuitet forventer vi, at du kan tage minimum to hverdagsvagter samt et weekenddøgn om måneden.

Vi forestiller os, at du har minimum 2-3 års erfaring fra smådyrspraksis. Du må gerne være ansat i en stilling på en anden dyreklinik, vi tilpasser os dette. Du skal have mod på akutarbejdet og være god til at holde hovedet koldt i travle vagter. Der er VSP hjælp i alle weekender samt helligdage fra kl. 8 om morgenen til kl. 22 fredag og lørdag og til kl. 20 om søndagen. Der er desuden mulighed for kald af dyrlæge-bagvagt ved behov. Det vil være en fordel, hvis du er kendt med VetNetManagement og ellers lærer vi dig op.

Aflønningen vil ske efter A-kontrakt i overensstemmelse med den gældende overenskomst. Der er mulighed for overnatning på dyrehospitalets vagtværelse.Vi råder over noget af det bedste udstyr tilgængeligt indenfor veterinærbranchen - blandt andet CT-scanner, to topmoderne ultralydsscannere, forskellige skoper, et stort veludstyret laboratorie, iltbur og monitorer til anæstesi- og ICU-overvågning samt ventilatorer.

Din profil

  • Dyrlæge med erfaring fra smådyrspraksis, hospitalserfaring er en fordel
  • Du er god til at koordinere, har ordenssans og arbejder systematisk
  • Kan udrede og stabilisere akutte intern medicinske patienter
  • Kan selvstændigt udrede og foretage de mest almindelige akutte kirurgiske indgreb, som pyometra, GI-fremmedlegemer, mavedrejning og kejsersnit
  • Har lyst og evner til at sikre en god kommunikation med vores klienter
  • Godt humør og lyst til at arbejde tæt sammen med vores veterinærsygeplejersker.

Hvem er AniCura

AniCuras ambition er at være den mest attraktive arbejdsgiver indenfor dyrlægebehandling. Vi dedikerer tid og ressourcer til udvikling af vores medarbejdere, idet vi ved, at høj medarbejdertilfredshed er nøglen til at nå vores mål om at være bedst på markedet inden for medicinsk kvalitet og kundeservice. Personlig og professionel udvikling er en naturlig del af at arbejde hos AniCura.

Vil du være en del af vores familie?

Ved spørgsmål kan du kontakte

For mere information kan du kontakte Mette Nielsen

Ansøgning

Ansøgningsfristen er 15. august 2021. Rekruttering sker løbende.