Gå til sidens indhold
Jobopslag

Dyrlæge søges til AniCura Østergaards Dyrehospital

AniCura Østergaards Dyrehospital er et stort, moderne hospital placeret i udkanten af Århus. Vi er på udkig efter en smådyrsdyrlæge, som ønsker at være en del af vores stærke team. Vi lover dig fantastiske kollegaer, faglig udfordring og en spændende og afvekslende hverdag med godt humør!

Hvad søger vi?

Vi søger en dyrlæge, som brænder for faget og har et ønske om fortsat faglig udvikling. Vi lægger vægt på, at du er sød og smilende, fagligt engageret, ansvarsbevidst og serviceorienteret. Du skal kunne trives med til tider travle dage, og så vægter vi evnen til at indgå i et team højt. Det er hos os vigtigt med en positiv omgangstone fyldt med energi og humor.

Hvad tilbyder vi?

Vi kan tilbyde, at du bliver en del af et ungt og dynamisk team med plads til faglig sparring og udvikling. Vores team består af 10 dyrlæger, 14 veterinærsygeplejersker, 1 bogholder og 2 eftermiddagshjælpere.

Vi har et højt fagligt niveau, og i dagligdagen arbejder vi med en bred række fagområder, deriblandt dermatologi, odontologi, intern medicin, ortopædi og bløddelskirurgi. Vores hospital er veludstyret og rummer digitalrøntgen, tandrøntgen, ultralyd, endoskopi og in-house Idexx laboratorie.

Vi stræber efter at give patienter og klienter den bedste oplevelse hver gang.

Stillingen er på 37 timer ugentligt, og arbejdstiden ligger i tidsrummet kl. 8.00-17.15 på hverdage. Stillingen er uden vagtforpligtelse og ønskes besat hurtigst muligt.

Vil du blive en del af vores familie?

Send din ansøgning via linket herunder - samtaler vil blive afholdt løbende.

Ansøgningsfristen er 25. januar 2022. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kontakt venligst dyrlæge og klinikchef Anette V. Axelsen via mail: anette.valeur.axelsen@anicura.dk

Send ansøgning

Hvem er AniCura

AniCuras ambition er at være den mest attraktive arbejdsgiver indenfor dyrlægebehandling. Vi dedikerer tid og ressourcer til udvikling af vores medarbejdere, da vi ved, at høj medarbejdertilfredshed er nøglen til at nå vores mål om at være bedst på markedet inden for medicinsk kvalitet og kundeservice. Personlig og professionel udvikling er en naturlig del af at arbejde hos AniCura. AniCura Continuing Education (ACE) er et uddannelsestilbud med en række kurser hvert år, der finder sted forskellige steder i Europa. Kurserne dækker alle veterinære områder og professioner og afholdes af kendte eksterne lektorer og certificerede undervisere.