Gå til sidens indhold
Jobopslag

Assisterende dyrlæge til DyrlægeRingen på Fyn med tiltrædelse nov.-dec. 2020

34 timer med fokus på familiedyr, da vi åbner ny klinik til november.

Hvem er vi?

DyrlægeRingen er en virksomhed i vækst og et stærkt brand på Fyn. Vi har fire klinikker i Aarup, Tommerup, Glamsbjerg og Faaborg samt udkørende praksis til heste, kvæg, får og geder. Da vi åbner ny klinik i Bellinge på Fyn, mangler vi en engageret assistent til vores team. Vi er 5 dyrlæger, 6 autoriserede veterinærsygeplejersker, 4 VSP-elever, samt administrativt personale.

Hvor skal du arbejde?

Vores dyrehospital i Glamsbjerg var blandt de første i Danmark, som blev ISO-certificerede. De fire af vore klinikker er i dag certificerede. I Glamsbjerg udføres de avancerede operationer inden for bl.a. ortopædi. Vi har desuden hjertescanner, digital røntgen, professionel tandklinik, laserterapi, endoskopi og meget mere. Vores klinik i Tommerup og Glamsbjerg er certificeret som Cat Friendly Clinic og har et helt unikt miljø for katte. Klinikken i Fåborg har et stort kundeflow, samt god operationsaktivitet. Dine timer vil blive fordelt mellem flere klinikker, med hensyntagen til din indlæring, Din vagt er 6-skiftet og dækker både familiedyr og stordyr. Det vil være en fordel med kendskab til stordyr, men gå på mod og viljen til at lære er nok for os.

Hvem er du?

Kvalitet til knurhårene”. Det er ikke bare vores motto, men indstillingen til alt hvad vi gør. Det forventer vi, at du efterlever. Vi er ambitiøse og stiller krav til hinanden, men sætter samtidig pris på en jovial tone. Vores kunder vælger os, fordi vi er kendt for at være grundige og med hjerte på rette sted. Er du samme type? Så er du dyrlægen for os.

Værd at vide

Mail din ansøgning til hna@dyrlaegeringen.dk hurtigst muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende. Læs mere på dyrlaegeringen.dk