Gå til sidens indhold
Jobopslag

Dyreklinikken Rungstedvej søger engageret dyrlæge

Vi søger en super engageret dyrlæge til vores team på Dyreklinikken Rungstedvej i Hørsholm.

Vi har travlt – faktisk efterhånden for travlt til at kunne leve op til egne bestræbelser om at være områdets bedste klinik inden for familiedyrsservice, empati og omsorg kombineret med højeste faglighed.

Vi er pt. to dyrlæger, 1 vsp. og to vsp.-elever samt en klinikmedhjælp. Vi råder over laboratorium, digitalt røntgen og tandrøntgen, ultralydsscanner, operationsrum og tandrum med specialudstyr.

Vi har åbent 7 dage om ugen, og der vil derfor forekomme arbejde hver tredje weekend i tidsrummet 9-16 både lørdag og søndag.

Vi forestiller os, at du har lyst til at indgå i en travl hverdag med en flad struktur, hvor alle hjælper alle. Ydermere at du har lyst til at udvikle dig fagligt – evt. at du allerede ved, at du har lyst til at specialisere dig inden for et fagområde – vi hjælper selvfølgelig med relevante kurser og udstyr.

Arbejdstiden kan være mellem 30 og 37 timer ugentligt efter ønske.

Herudover kommer alt jo an på den personlige kemi i et mindre team som vores, og vi ser derfor frem til at modtage din ansøgning til dyrlæge Carsten Holm Petersen på chp@dyreklinikkenrungstedvej.dk, hvorefter vi løbende vil indkalde til samtale.