Gå til sidens indhold
Jobopslag

Dyrlæge søges til veldrevet smådyrsklinik i Ringkøbing

Vi søger en ny dyrlægekollega til vores team i vores driftige smådyrsklinik Dyrlæge Center Vest i Ringkøbing.

Vi vægter tid til klienten, fagligt korrekte behandlingsmuligheder, sparring, trivsel, efteruddannelse og et godt sammenhold højt.

Du vil blive den 3. dyrlæge på vores team på 2 dyrlæger, 1 veterinærsygehjælper og 1 klinikassistent.

Vi udfører rutinemæssigt alle almindelige former for kirurgi, medicinsk diagnostik og behandling, røntgenundersøgelser, laboratoriediagnostik samt tandundersøgelser og -behandlinger.

Klinikken er udstyret med eget laboratorium, digital røntgen og ultralyd.

Vi tilbyder dig

  • Arbejde i klinisk smådyrspraksis med gode kolleger, tid til dine patienter og klienter, spændende akutarbejde og mange muligheder for efteruddannelse
  • At blive en del af VetGruppen, som er et dansk fællesskab af i øjeblikket +50 dyreklinikker. Vi har et tæt samarbejde på tværs af klinikkerne og hjælper hinanden med henvisninger og faglig sparring. På den måde giver vi vores klienter den nære og lokale kontakt, samtidig med, at vi kan tilbyde specialiserede udredninger og behandlinger på vores større dyrehospitaler
  • Fastansættelse, som kan tilpasses dine ønsker om fuldtid eller deltid
  • Mulighed for vagtarbejde på hverdage og i weekender, men ikke et krav. Vagtarbejdet aflønnes på A-kontrakt og vedrører udelukkende smådyr.

Vi forventer

  • At du er uddannet dyrlæge, ønsker at efteruddanne dig og bidrager med smil og engagement til et stærkt kollegaskab.

Bæredygtighed og arbejdsglæde

VetGruppen fokuserer på den bæredygtige arbejdsplads, forstået sådan at vi skal kunne holde til og finde glæde i vores arbejdsliv. Gennem trivselsfokus, Great Place to Work certificering og inhouse uddannelse i stress og krisehåndtering, kommunikation og samarbejde styrker og udvikler vi den gode arbejdsplads.

Nyansatte medarbejdere kommer altid på introkursus af 2-3 dages varighed, hvor du blandt andet bliver undervist og trænet i emergency care inkl. akutte kirurgiske indgreb, anæstesi, regnskab for newbies og work-lifebalance, så din jobstart hos os bliver så optimal og tryg som muligt.

Faglig efteruddannelse

Kontinuerlig uddannelse er vigtig for VetGruppen. Vores egen efteruddannelsesafdeling, CampusVet, faciliterer et væld af kurser, både praktiske, webinarer og længerevarende forløb som GPCert eller masteruddannelse. Spørgsmål vedr. stillingen kan stilles til Annebeth eller Hilde på tlf. 7022 4442. Send din ansøgning til aa.dcvest@vetgruppen.dk. Vi ønsker stillingen besat i løbet af foråret 2023 og afholder løbende samtaler.

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest.