Gå til sidens indhold
Jobopslag

Dyrlæge søges til blandet midtjysk praksis

Hammershøj Dyrlæger og Ørum-Vammen Dyrlæge søger barselsvikar, der er glad for at kaste sig over nye og anderledes opgaver.

Stillingen:

Opstart gerne pr. 1. oktober, 30-37 timers stilling med vagt som et 1-års barselsvikariat med mulighed for forlængelse, skulle samarbejdet fungere godt.

Hvem er vi:

Hammershøj Dyrlæger og Ørum-Vammen Dyrlæge. Vi er to mindre blandede praksisser lokaliseret mellem Viborg og Randers, der i det daglige har et tæt samarbejde, og du vil derfor have din daglige gang både i Hammershøj og Ørum.

Vi er udekørende landpraksis med alt, hvad det indebærer af spændende og diverse opgaver, hvor vi hovedsageligt tilser kvæg-, heste- og fårebesætninger.

Derudover har vi to mindre smådyrsklinikker, hvor vi tilser de lokale kæledyr.   

Vi har mange forskellige kompetencer samlet hos os, hvor den enkelte dyrlæge dyrker sin hovedinteresse i det daglige og varetager en blandet praksis i vagten.  Vi har eksempelvis dyrlæger, der beskæftiger sig med fisteloperationer af køer på Danmarks kvægforskningscenter (Foulum), reproduktionsarbejdet hos hopper, kvægrådgivning i modul 1- og -2-besætninger samt opgaver knyttet til rewilding projekter. 

Vi ved, at det er umuligt at være ekspert i alt, så det er absolut ikke et krav, men det vigtigste er, at du har interessen i at lære nye kompetencer og finder glæde i en afvekslende hverdag. Du vil få stor støtte mht. evt. oplæring i arbejdet med de enkelte dyrearter, idet det er altafgørende for os, at du finder dig til rette i at køre blandet vagt.

Hvem er du:  

  • Dyrlæge, der har lidt erfaring, men det er ikke et krav for at ansøge
  • Du er glad for at kaste dig over nye og anderledes opgaver
  • Du er en person, der kan føle sig til rette i vores dejlige naturskønne område

Ansøgningen sendes på mail snarest og senest den 27. august til dyrlæge Lars Birch på info@hammershoejdyrlaeger.dk

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Hammershøj Dyrlæger på telefon 8645 1011 eller Ørum-Vammen Dyrlæge på telefon 2239 5878.