Gå til sidens indhold
Jobopslag

Dyrlæge søges til en mindre blandet praksis i Vejle

Vi er en praksis med plads til alle både dem på 4 ben og dem på 2. Vi beskæftiger os primært med smådyr, men har også stordyr inkl. lidt hest.

Klinikken er en familieejet dyrlægepraksis, der er placeret i Vejle. Vi tilbyder en stilling som dyrlæge på en klinik, hvor dyr og ejer altid er i centrum.

Vi tilbyder en alsidig hverdag med vekslende opgaver. Til dagligt beskæftiger vi os med mange forskellige dyr, lige fra almindelige husdyr til eksotiske dyr. Derudover er vi vagthavende for Skærup Zoo samt tilkaldevagt for Givskud Zoo.

Vi søger en person, som har interesse for smådyr, mens interesse for stordyr inklusive hest er et plus, men ikke et krav. Som person er du dedikeret, empatisk, professionel og god til at bevare roen og overblikket i en til tider travl hverdag.

Stillingen er ugentlig 25-37 timer efter ønske, samt gennemsnitlig en månedlig weekendvagt, hvor der altid vil være en bagvagt.

Klinikken er i udvikling, hvor de fysiske rammer i øjeblikket er under ombygning, så vi får mere plads og nye lokaler. Af diagnostiske midler råder klinikken blandt andet over et røntgenapparat, in-house laboratorie og ny scanner. Desuden har vi stor fokus på, at du som dyrlæge kan få mulighed for at følge dit specifikke interesseområde og hjælper gerne med efteruddannelse.

Du vil indgå i et team med to andre dyrlæger og to sygeplejersker, og alt efter interesse vil din arbejdstid fordeles mellem klinik og som udkørende.

Erfaring er naturligvis en fordel, men det er vigtigere, at du passer ind i teamet, så vi venter gerne på den rigtige person.

Stillingen vil være opslået, indtil den rigtige person er fundet, og samtaler foretages løbende.

Henvendelse til Sara Pedersen på mobil nr. 5134 0750 og ansøgning kan sendes til HJPdyr@godmail.dk