Gå til sidens indhold
Jobopslag

Interesse for tænder og kirurgi?

Vi søger dyrlæge med erfaring/interesse for tandbehandlinger samt kirurgi til vores afdeling i Våbensted.

Stillingen:

Vi søger dyrlæge med erfaring/interesse for tandbehandlinger samt kirurgi til vores afdeling i Våbensted. En dyrlæge som vil være med til at udvikle og sætte sit præg på vores nye tandklinik og operation.

Vi er gået i gang med en større ombygning for at forbedre vores faciliteter, her i blandt opdeling af operation, samt en tandklinik med 2 arbejdsstationer, hvor du vil skulle arbejde sammen med en fag. veterinærsygeplejerske i tænder (er under uddannelse).

Stillingen er på 30-37 timer ugentligt + vagter på A-kontrakt. (ca. 2 hverdage om måneden, samt 2 halve weekender pr. halvår)

Hvem er vi:

Vi er to smådyrsklinikker med placering i henholdsvis Våbensted og Nakskov på Lolland.
Dyrlægegårdens Dyreklinik, som bliver din nye arbejdsplads, er tæt placeret på motorvejen og kun med 25 min. kørsel fra Farøbroen.

Vi søger en kollega, der har masser af gå-på-mod, en kollega, der vil bidrage til et godt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden, og hvor der er plads til grin og sjov.

Vi lægger vægt på personaletrivsel, udvikling, uddannelse, høj faglighed, og et højt serviceniveau. Den nære relation til klient/patient er alfa-omega i vores dagligdag. Vi har et bredt udvalg af udstyr bl.a. in-house laboratorium, ultralyd, direkte røntgen, tandrøntgen, svømmebassin, laser og waterwalker.

Hos os får du:

  • God mulighed for at videreuddanne og specialisere dig i det, du har særlig interesse for. 
  • Klinikkerne er i udvikling og udvider bl.a. de fysiske rammer for vores kirurgi og tandbehandlinger.
  • Vi tilbyder 30 minutters konsultationer.
  • Du vil blive tilknyttet et fast team på Dyrlægegårdens Dyreklinik i Våbensted.
  • Du får gode kollegaer, der hjælper hinanden.

Hvem er vi?

På de 2 klinikker er vi med dig 8 dyrlæger, 7 veterinærsygeplejersker, 2 veterinærsygeplejerskeelever, 3 klinikassistenter, 2 rengøringsassistenter og en ekstern bogholder. Klinikkerne er vagtbærende, hvor vi samarbejder med de øvrige klinikker på Lolland-Falster.

Vi samarbejder med Dyrenes Beskyttelse og Falsters Internat, hvor vi hver uge har katte ind til undersøgelse og neutralisering.

Næste skridt?

Ring eller skriv til indehaver Sisse From Stage, 5492 3301 eller 2859 6009, mail: ansoegning@dyreklinik.nu.

Ansøgningsfrist: 20.10.2023. Vi indkalder løbende til samtaler. Vi venter gerne på rette dyrlæge.