Gå til sidens indhold
Jobopslag

Dyrlægegruppen Thy søger familiedyrsdyrlæge

Da en af vores ansatte dyrlæger gennem mange år har søgt nye udfordringer, har vi behov for at ansætte en ny dyrlæge.

Vi kan tilbyde en 32-37 timers stilling efter ansøgers ønske, indenfor familiedyr, eller hvis det har interesse, med et strejf af blandet praksis. Stillingen er som udgangspunkt vagtfri, men efter ønske kan man indgå i vagten (8-skiftet i egen praksis) og få del i den læring, det giver i akutmedicin.

Stillingen indebærer primært almen medicinsk udredning og behandling af familiedyr. Der vil også være gode muligheder for at arbejde med kirurgi efter interesse og erfaring. Tidligere beskæftigelse i familiedyrspraksis eller blandet praksis vil være en fordel, men er ikke et must, da du i det daglige hovedsageligt vil komme til at arbejde sammen med vores øvrige smådyrsdyrlæger.

Dyrlægegruppen Thy A/S beskæftiger sig med familiedyrs- og kvægpraksis og dækker hele Thy. Vi driver Thisted Dyrehospital, som er et moderne dyrehospital med alle gængse hjælpemidler til familiedyrspraksis: Digitalt røntgen, digitalt tandrøntgen, tandunit, ultralydsskanner, fuldt udstyret laboratorie inkl. Idexx inhouse apparatur, samt 2 operationsstuer med komplet narkose og overvågningsudstyr. Derudover driver vi Sydthy Dyreklinik i Hurup, en almen medicinsk satellitklinik, med faciliteter til lettere, elektiv kirurgi.

Vi er pt 11 dyrlæger, hvoraf 4 arbejder primært med familiedyr, og 3 sygeplejersker. Praksis er medlem af såvel VetFamily som Dyrlæger & Ko.

Thy er et attraktivt område for den sports- og naturinteresserede, med f.eks. Nationalparken, Cold Hawaii og fantastiske muligheder for stort set alle former for natur- og vandsport. Her er højt til himlen og masser af frisk luft.

For yderligere information kontakt os på 96 19 80 80, eller mail: job@dyrlaegegruppenthy.dk.

Ansøgningsfrist hurtigst muligt og senest den 15/12, med henblik på ansættelse primo 2021.

Dyrlægegruppen Thy A/S, Silstrupparken 2, 7700 Thisted, tlf: 96 19 80 80.