Gå til sidens indhold
Jobopslag

Er du dyrlæge med ønske om faglig udfordring og faglig udvikling?

Så søger vi dig som kollega på Holstebro Dyrehospital.

Du er engageret og fagligt ambitiøs og vil deltage i medicinsk og kirurgisk behandling af smådyr indenfor bl.a. ortopædi, kiropraktik, dermatologi, ultralydsscanning, reproduktion, bløddelskirurgi og tandbehandlinger.

Vi lægger vægt på ansvarlighed og kollegialitet, samt at vedkommende er serviceminded og fleksibel.

Stillingen er på 33 timer med en fast ugentlig fridag.

Arbejdet foregår i en uformel atmosfære, hvor godt humør og nærvær overfor patienter, klienter og kolleger er en forudsætning.

Efteruddannelse er et nøgleord, og vedkommende vil blive tilbudt løbende efter- og videreuddannelse i takt med dine ønsker og ud fra dine kompetencer.

Holstebro Dyrehospital er ISO-certificeret og med i Vet-Family.

Holstebro Dyrehospital A/S beskæftiger 4 dyrlæger , 3 veterinærsygeplejersker , 3 veterinærsygeplejerskeelever og en bogholder. Vi har vagtsamarbejde med 6 andre dyrehospitaler/klinikker.

Tiltrædelse  1. februar 2021 eller efter aftale.

Holstebro er en dynamisk handels-  og kulturby beliggende i hjertet af Vestjylland. Her er en storslået natur, tæt på Limfjorden og Vesterhavet.

For yderligere oplysninger om stillingen kontakt Kirsten Rübner Petersen tlf. 9742 1799. Ansøgninger bedes sendt til nedennævnte adresse, gerne på mail og vil blive behandlet løbende.

Holstebro Dyrehospital A/S, Lavhedevej 28, 7500 Holstebro, kirsten@hhd.dk

Ansøgningsfrist  5. Januar 2021.